Produsul a fost adaugat in cos

  UEFAntasticii România 100. Calendar 2018 | 2019.

  100.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Descriere

  Acest calendar este darul nostru către Mihai Neșu și totodată către fiecare dintre dumneavoastră. Vorbește despre Istorie și Prietenie prin fiecare filă. Vorbește despre principii și valori puternice ce ne-au adus, uniți, până la acest capitol al existenței noastre.
  Vă povestim aici despre istoria prieteniei neprafuite de timp, istoria performanțelor sportive, istoria eleganței ușor uitate, istoria unei epoci de mândrie.
  Realizarea calendarului ne-a adus fiecăruia în parte o bucurie nespusă pentru că este o cale de a împărtăși cu dumneavoastră prețuirea pe care o avem pentru Mihai Neșu

  • Mihai este un exemplu pentru fiecare dintre noi pentru modul în care a înțeles să își poarte crucea, revenind în România și luptând aici pentru a oferi o bucățică de bine copiilor cu dizabilități neuro-motorii și din spectrul autist. 
   Fondurile obținute din vânzarea acestui calendar vor ajunge la Mihai Nesu și vor fi folosite pentru menținerea și îmbunătățirea stării sale de sănătate, în tratamente și terapii menite să îi ofere puterea necesară de a continua proiectele începute. Este cel mai frumos exemplu de a da bunătatea mai departe. 
   Protagoniștii și-au donat drepturile de imagine în beneficiul lui Mihai și au făcut-o cu stil. 
   Să ne bucurăm! 
   Cu dragoste UEFAntasticii

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos