Produsul a fost adaugat in cos
  Saga reginelor

  - 10% Reducere

  35.91 Lei

  39.90 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9786068723457 Autor: Jean Des Cars Editura: Corint Pagini: 296 Format: 165 x 220 mm

  Descriere

  Cele paisprezece suverane ale caror vieti Jean des Cars a ales sa ni le povesteasca sunt tot atatea mituri care inflacareaza amintirile si vorbesc posteritatii prin destinul si contributia lor decisiva la istoria lumii: Caterina de Medici, Elisabeta I a Angliei, Cristina a Suediei, Maria Tereza a Austriei, Ecaterina a II-a a Rusiei, Maria Antoaneta a Frantei, Victoria a Marii Britanii, Eugenia a Frantei, Sissi a Austro-Ungariei, Maria a Romaniei, Zita a Austro-Ungariei, Astrid a Belgiei si Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

  Numele lor sunt adanc intiparite in memoria noastra. Vietile lor, lungi sau scurte, si acelea ale popoarelor pe care le-au condus au fost marcate de maretie si tragedie, intrigi de palat, fericiri si suferinte care explica fascinatia pe care ele o exercita pana azi.

  Regine en titre aflate in fruntea statului, sotii de monarhi sau regente, ele si-au marcat epocile, au pus la cale intelegeri, au urzit comploturi, s-au confruntat cu lupte succesorale, au declansat razboaie, au urmarit sau au obtinut pacea, ajutate de inteligenta sau pur si simplu de farmecul lor. Casatorite sau nu, intelepte sau indragostite, cu legaturi cunoscute ori doar presupuse, unele au fost mai mult decat regine, in virtutea intinderii si diversitatii teritoriilor asupra carora coroana lor isi exercita puterea.

   

  Fara ele, istoria noastra ar fi fost diferita si, indraznim sa spunem, mai putin pasionanta.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos