Produsul a fost adaugat in cos
  Francmasoneria romana, o istorie ilustrata

  99.00 Lei

  79.00 Lei

  Economisesti 20.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-03-5072-9 Limba: Romana Autor: Sorin Margarit Editura: Evrika Publishing Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 120 Format: Fizic

  Descriere

  Francmasoneria nu mai este de mult timp o societate secretă, ci o societate discretă, în cadrul căreia, oamenii se întâlnesc și dezbat aspecte legate de binele universal, împărtășind valori comune: fraternitate,adevăr, spiritualitate, toleranță sau iubirea aproapelui. Albumul “Francmasoneria Română- O istorie ilustrată” își propune să prezinte într-o manieră accesibilă tuturor, atât celor inițiați, cât și celor dornici de a cunoaște, unele din tainele confreriei francmasonice si ne invită prin intermediul imaginilor și explicațiilor, într-o călătorie temporală prin istoria Francmasoneriei române, martoră sau direct implicată, în principalele evenimente ale perioadei moderne și contemporane. Evocând începuturile mișcării și continuând cronologic cu principalele etape ale dezvoltării acesteia, autorul Sorin Mărgărit își propune o reconstituire prin intermediul mărturiilor care au supraviețuit vremurilor tumultoase, adunate cu o atenție deosebită acordată detaliilor și simbolisticii acestora, selectate din arhive publice sau din colecții private, după o activitate curatorială susținută.

  Sunt prezentate fotografii, documente, diplome, medalii, piese deosebit de rare, multe dintre ele publicate în premieră. Albumul este impresionant prin spectrul larg documentaristic, precum și prin calitatea imaginilor. Lucrarea este o coeditare a Editurii “Monitorul Oficial” și a Editurii “Evrika”, realizată în condiții tehnice și grafice deosebite, având 120 de pagini, cu o copertă cartonată, folio și lac selectiv.

  Vă invităm prin intermediul albumului la o incursiune inedită în misterele Francmasoneriei românești!

  Noutati

  59.90 Lei

  59.90 Lei

  39.90 Lei

  59.90 Lei

  49.90 Lei

  49.90 Lei

  59.90 Lei

  49.90 Lei

  69.90 Lei

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos