Produsul a fost adaugat in cos
  ISTORIA GERMANIEI NAZISTE

  30.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9789737364203 Gen: Istorie Limba: Romana Perioada istorica: Al Doilea Razboi Mondial Autor: JANE CAPLAN Editura: Orizonturi Coperta: Brosata Greutate: 0.350 Data aparitie: 2020 Pagini: 400 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Istoria Germaniei Naziste reprezinta unul dintre cele mai importante capitole ale Istoriei Omenirii. Desi subiectul a fost cercetat mult de-a lungul ultimilor ani, acest volum este inca in masura sa ofere puncte de vedere originale, deosebit de valoroase.
   
  Autorii, straluciti istorici, ofera explicatii, contextualizeaza, pun intrebarile necesare, incercand sa construiasca un tablou fidel al evenimentelor  din care cititorul sa poata trage propriile concluzii. Cele zece sectiuni care alcatuiesc cartea construiesc imaginea unei epoci, incepand cu aparitia ideologiei naziste, devenita politica interna si externa a Germaniei sub conducerea dictatoriala a lui Hitler, ajuns in functia de Fuhrer (Conducator). 
   
  Sunt urmarite demersurile intreprinse de el spre ceea ce avea sa devina unul dintre cele mai mari conflicte armate din lume, in decursul caruia au pierit 55 de milioane de oameni, fiind ucisi peste 6 milioane de evrei in decursul operatiunilor de genocid la care au fost supusi. 
   
  O ultima abordare, mai degraba emotionala, dar foarte importanta, a acestui studiu o reprezinta imaginea celui de al III-lea Reich in Germania postbelica . In anii 1950, majoritatea germanilor erau preocupati de propriile pierderi si suferinte, de ocuparea si divizarea Germaniei, de ruinele ei si nicidecum de inimaginabilele lor crime comise impotriva umanitatii.

  Colectiv coordonat de Jane Caplan

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos