Produsul a fost adaugat in cos
  ISTORIE SI TRADITII LA EUROPENI

  25.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 9789737363619 Gen: Istorie universala Limba: Romana Autor: DOMINIQUE VENNER Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0,300 Data aparitie: 2017 Pagini: 336 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Dominique Venner este scriitor si istoric, autor a numeroase lucrari, printre care se numara si Istoria Armatei Rosii, lucrare premiata de Academia franceza.

  Istorie si traditii la europeni este rezultatul intrebarilor pe care si le-a pus un istoric, martor al timpului sau. El raspunde intr-o maniera originala intrebarilor care framinta epoca noastra: ce este un francez? ce este un european? cine sintem? catre ce ne indreptam?

  Pentru autor, Europa nu este rezultatul Tratatului de la Maastricht. Ea reprezinta o comunitate culturala care isi are originea in preistorie. Europa se intemeiaza pe o civilizatie foarte veche, a carei bogatie este conferita de populatiile ce o compun, de aceeasi istorie si aceeasi mostenire spirituala. Revenirea la surse reprezinta miza acestei lucrari care se vrea o metafizica a istoriei. Cititorul va descoperi elementele ce stau la baza culturii europene incepind cu poemele homerice, legendele celtice si nordice, mostenirea romana, arta medievala, dragostea cavalereasca… Nu in ultimul rind, se releva autentica traditie europeana, maniera unica de a se comporta in fata vietii, mortii, iubirii, destinului.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos