Produsul a fost adaugat in cos

  Marea carte cu eroi

  79.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: LER978-983-x Autor: Vasile Lupasc Editura: Ler Pagini: 100 pagini FULL COLOR Format: 29 x 39 cm

  Descriere

  Marea carte cu eroi de Vasile Lupasc - Istoria, asa cum a fost, in stare bruta si plina de adevar.

  100 de pagini full color!

  Format impresionant: 29 x 39 cm

  Marea Carte Cu Eroi, cu o grafică impresionantă realizată de un specialist rus și târgovișteanul Cristian Stanciu, în format A3, conține în primul volum 7 povești despre regi, eroi și voievozi care au scris istorie. Un alt lucru inedit pe care îl aduce Marea Carte cu Eroi este povestea lui Tarbos, un prinț dac despre care nu se știu foarte multe lucruri.

  De asemenea, în finalul poveștilor, sunt inserate câteva lecții de istorie despre domnitorii români, ce pot fi folosite la clasă. Un alt lucru interesant îl reprezintă  capitolul Povestea ta, pagini albe, pe care se regăsește doar o imagine din istorie, pe baza căreia elevii vor construi propria lor poveste și o vor trimite autorului, pentru a fi premiați.

  În finalul cărții, părinții vor regăsi un mic dicționar pentru ei, cu ajutorul căruia le vor putea explica copiilor termenii necunoscuți.

  La realizarea acestui volum Vasile Lupașc a lucrat cu trei consilieri științifici pentru că, așa cum spune el, a vrut ca aceste povești să reprezinte o sursă de informare științifică pentru cei mici și pentru părinții lor.

  Este vorba despre Leonard Velcescu, istoric de artă român, laureat al Academiei Române, doctor în istoria artei la École Pratique des Hautes Études (Sorbonne, Paris-Sorbona)] și președinte de onoare al Asociației Identitate Culturală Contemporană , muzeografele Irina Cârstina și Elena Nițu, de la Complexul Muzeal Curtea Domnească Târgoviște.

  Marea Carte Cu Eroi, de Vasile Lupașc, este un proiect unic în România având o structură cu totul aparte. După poveștile cu eroi, care încep în vremea civilizației Cucuteni, trecând prin vremea lui Burebista, Decebal, Tarbos, Mircea cel Batran, Vlad Voievod Drăculea și Ștefan cel Sfânt, urmează o serie de articole istorice scrise de către consilierii științifici ai cărții, doctorii în istorie Leonard Velcescu, Irina Cristina, Elena Nițu. Astfel, cartea este una ce se adresează unor categorii de vârstă mai mari, nefiind neapărat o carte pentru copii.

  Urmează apoi partea interactivă a cărții. Câteva pagini liniate ca un caiet dictando sunt lasate goale și, pe baza unei ilustrații prezentate, cititorii sunt invitați să scrie povestea “începută” de acea imagine. Poveștile pot fi fotografiate cu telefonul, iar mai apoi trimise pe adresa de e-mail a editurii Ler. Toate scrierile trimise vor fi premiate cu câte o carte audio în format MP3, iar cea mai inspirată dintre ele va fi publicată în volumul următor al Marii Cărți cu Eroi.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos