Produsul a fost adaugat in cos
  Agenda secreta. Ce ne ascund conducatorii lumii!?

  - 10% Reducere

  54.00 Lei

  60.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 67 lei

  ISBN: 9786068863092 Gen: Istorii secrete Limba: Romana Autor: Emil Strainu, Emilian M. Dobrescu Editura: Prestige Coperta: Brosata Data aparitie: 2018 Pagini: 672 Colectia: New Illuminati Files Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  In lucrare veti regasi informatii despre implicarea marilor sefi de stat ai marilor puteri, in "Dosarul OZN si Extraterestrii", incepand cu Truman, Stalin, Churchill, Hitler si pana la Ronald Reagan, George Bush, Vladimir Putin, Barack Obama sau Donald Trump. Sunt materiale documentate despre ceea ce stia si Nicolae Ceausescu despre extraterestrii si cum a actionat acesta pana la caderea regimului totalitar, ghidat de evenimente OZN.

  Sistemul educational traditional plaseaza inceputul Istoriei Omenirii cu circa 8.000 de ani in urma. Religia sau ceea ce a inteles Omul din Scripturi ne invata ca Omenirea s-a nascut cu circa 6.000 de ani in urma si de atunci si pana in prezent se zbate cu neputinta pentru a afla raspunsurile la doua arzatoare intrebari:
  1. Omul nu stie cine este sau de unde vine?!?!
  2. Cu atat mai putin, care este scopul sau in viata?!?!
  Pe langa aceste intrebari deja clasice, mai sunt si altele la care nicio stiinta nu poate oferi raspunsuri, care sa fie cat de cat satisfacatoare.
  Toate religiile lumii - cele mai importante fiind crestinis-mul, budismul si islamismul - par sa promoveze o poveste similara. Cu toate acestea, religia a fost folosita pe post de teh-nica de manipulare, mentinere in obscurantism si prostire a intregii Umanitati.
  3. Cine doreste ca Omenirea sa nu afle adevarul si de ce?!?!

  Cercetatorii sustin tot mai mult ipoteza existentei unei civilizatii primordiale, care este responsabila cu similitudinile si paralelele din domeniul social, cultural, al religiilor si al limbilor pe care le vorbim.
   Au fost descoperite obiceiuri si traditii comune intre civilizatii care in aparenta nu au intrat in contact: exista similitudini intre culturile din India, cea mayasa si cele europene.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos