Produsul a fost adaugat in cos

  Joc Iglu Pop

  63.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: zch_23830

  Descriere

  Un joc pentru copii, in care jucatorii scutura igluuri de plastic, incercand sa ghiceasca cate bile (intre 2 si 13) contine fiecare.

  In jurul igluurilor se asaza 9 carti de joc cu numere diferite (sau cu un sir de numere). Jucatorii incep sa scuture igluurile si incearca sa gaseasca igluul in care numarul bilelor coincide cu numarul cartilor de joc. in caz de reusita, jucatorul marcheaza igluul cu un jeton colorat si il asaza pe cartea cu acelasi numar. Daca jucatorul ghiceste numarul, primeste cartea respectiva ca un premiu (valoreaza puncte). Daca jucatorul greseste, pierde jetonul folosit pentru a marca igluul. Jocul se termina cand un jucator nu mai are niciun jeton sau cand toate cartile de joc au fost luate.

  Cu toate ca Iglu Pop pare un joc banal, ai nevoie de o mana sigura si o ureche extrem de bine antrenata ca sa reusesti sa ghicesti cate bile se afla in igluu. Deoarece fiecare iglu suna diferit cand este scuturat, jucatorii abili au posibilitatea de a determina continutul repede si cu precizie. Exista si un sistem de risc/recompensa: cartile de joc cu mai multe numere sunt mai usor de ghicit, dar valoreaza mai putine puncte, in timp ce cartile cu un singur numar sunt mai dificile de ghicit, dar valoreaza mai multe puncte.

  Varsta peste : peste 7 ani
  Include reguli de joc in romana
  Durata : aprox. 15-20 min
   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos