Produsul a fost adaugat in cos
  Jocul meu pentru invatare rapida - Numere (Duden)

  Pret special

  89.00 Lei

  71.20 Lei

  Economisesti 17.80 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Autor: Christiane Wittenburg Coperta: Cutie Cartonata Format: Fizic

  Descriere

  Jocul meu pentru învățare rapidă – Numere este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani. Singuri sau alături de alți jucători, copiii intră în lumea aritmeticii într-un mod jucăuș. Număr după număr, apare o vânătoare captivantă pentru râvnitul ghepard matematician. Oricine face calculele, câștigă jocul și devine regină sau rege al vânătorii! Aveți drept sprijin tabla înmulțirii și tabelul cu numere de la 1 la 100. Cutia conține setul de cărți „Primele mele numere”. Sunt disponibile și alte seturi de cărți cu diferite teme și niveluri de dificultate.

  Câștigă jucătorul care ajunge primul la ghepard. Un jucător reușește să treacă operația corect rezolvată în dreptul ghepardului? Runda se va termina, pentru ca toți jucătorii să aibă șansa de a juca. Cine reușește să completeze corect toate rândurile câștigă. Dacă sunt mai mulți jucători în această situație, cu toții sunt câștigători!

  Jocul meu pentru învățare rapidă – Numere sprijină copiii în dezvoltarea potențialului lor și trezește bucuria învățării.

  DESPRE AUTOR:

  Christiane Wittenburg s-a născut în 1974. A studiat predarea școlii primare și limba germane în Würzburg, Germania. După ce a învățat atât de multe, s-a mutat împreună cu soțul în sudul Bavariei și a lucrat la o editură de cărți pentru copii din München. Astăzi locuiește cu familia în Erding și nu mai lucrează la editură, ci ca profesor la o școală Montessori și de mulți ani și ca scriitor independent pentru copii și tineri. Între timp, a publicat numeroase titluri în domeniile ocupării forței de muncă pentru copii, materiale de învățare și exerciții pentru clasele elementare și preșcolare, cărți ilustrate, cărți ilustrate din carton și cărți non-ficțiune.

   

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos