Produsul a fost adaugat in cos
  Cum sa ti se rupa a la francaise

  35.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Lifestyle ISBN: 978-606-44-0542-5 Limba: Romana Autor: Fabrice Midal Editura: Curtea Veche Coperta: brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 152 Format: Fizic

  Descriere

  Fabrice Midal ne da curaj sa cream un spatiu de respiratie in lumea haotica in care traim. Filozof atipic, el topeste analize sociale si anecdote personale intr-o carte simpla despre cum sa ne dam voie sa fim noi insine.

  Ni se tot spune cum sa mancam, cum sa ne antrenam ca sa fim in forma, cum sa luam initiativa, cum sa vorbim si mai ales cum sa nu vorbim, cum sa fim in acelasi timp calmi si dinamici, calzi si seriosi… Ba ni se spune chiar si cum trebuie sa meditam, ceea ce blocheaza darul extraordinar pe care il poate oferi aceasta practica a prezentei. Nu cumva marea problema a zilelor noastre este ca majoritatea lucrurilor menite sa ne calmeze sfasesc prin a deveni imperative care pun asupra noastra o presiune si mai mare?

  Intr-o lume occidentala marcata de o violenta fara precedent, in care sub semnul unei competitii permanente, totul se transforma intr-un instrument pentru reusita, Fabrice Midal propune o regandire profunda a practicii meditatiei, care nu ar trebui sa insemne altceva decat simpla bucurie de a fi, acum si aici.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos