Produsul a fost adaugat in cos
  Dezonoare

  25.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 9789736893902 Autor: J. M. Coetzee Editura: Humanitas

  Descriere

  Romanul Dezonoare a câstigat în 1999 Booker Prize, în 2000 Commonwealth Writers' Prize si a fost ecranizat în 2008 de Steve Jacobs, cu John Malkovich în rolul principal.

  Dupa doua casnicii esuate si o cariera stagnanta la Universitatea din Cape Town, dezabuzatul profesor David Lurie comite un gest necugetat: are o aventura cu o studenta. Odata descoperit, refuza sa-si asume calvarul caintei publice pentru a-si pastra postul si accepta cu seninatate, ba chiar cu sfidare, sa fie concediat.

  Planuieste un nou început: sa se retraga la ferma fiicei lui, Lucy, un paradis bucolic unde-si va putea scrie opera. Nimic mai simplu, crede David. Însa în Africa de Sud post-apartheid lucrurile sunt, de fapt, foarte complicate si, mai ales, periculoase. La scurt timp dupa ce se stabileste la tara si încearca sa-si regaseasca echilibrul, ferma este atacata de trei tineri de culoare. Incapabil sa-si protejeze fiica, David se simte coplesit a doua oara de dezonoare. Dar suferinta lui nu se poate compara cu încercarile prin care va fi nevoita sa treaca Lucy.

  În 2006 ziarul britanic The Observer a desemnat Dezonoare „cel mai bun roman din ultimii 25 de ani scris în engleza în afara Statelor Unite ale Americii“.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos