Produsul a fost adaugat in cos
  Imperiul fetelor batrane

  24.03 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-973-23-3131-6 Autor: Liliana Corobca Editura: Cartea Romaneasca Pagini: 192 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Misteriosul Imperiu al fetelor batrane isi asteapta regina. Va reusi oare Rafira Sic sa treaca toate probele ca sa ajunga in varful ierarhiei?

  Glosari tulburatoare pe marginea ideii de singuratate, interpretari surprinzatoare, experiente initiatice, situatii duse la limita, planuri iluzorii si sperante desarte contureaza imaginea unei categorii cu totul ignorate, uitate sau dispretuite de societate. In spatele unei expresii oximoronice, al unei etichete aplicate cu malitie, se ascunde „fata batrina“, iar de aceasta data i se da cuvintul, in pofida fantasmelor, bovarismelor, idealismelor cu care se imbata. Nu mai este personajul secundar si prafuit, adesea malefic, din povestile clasice, acum are rolul de primadona.

  Roman realist crud cu o aura de umor sau roman fantastic cu accente de parabola, subintitulat ironic „roman sentimental“, noua carte a Lilianei Corobca, sub valul pasnic al inocentei, se constituie intr-un rechizitoriu la adresa lumii de azi. O lume tot mai agresiva si mai lipsita de empatie.

  „M-am apucat de aceasta carte in 2005 si a fost si este unica poveste cu care mi-a placut sa ma identific pana acum, singura pe care nu doream s-o ofer niciunui cititor. Inchei cu ea un ciclu; cartea are, de altfel, multe in comun cu romanul de debut, mai ales tema singuratatii. De ani de zile imi spuneam ca nu pot publica asa ceva pina cind nu ma marit.

  Si acum, cind barbatul drag este atit de aproape, simt ca trebuie sa las aceasta piele fermecata si sa imi asum personajul viitorului roman. Urmatoarea femeie.

  Am iesit din aceasta experienta indelungata mai puternica, mai optimista, mai vesela. Sper sa li se intimple ceva similar si cititorilor mei. Lectura frumoasa!“ - Liliana Corobca


  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos