Produsul a fost adaugat in cos
  Pisicile razboinice IV - Furtuna

  - 50% Reducere

  17.45 Lei

  34.90 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 978-606-8578-55-2 Autor: Erin Hunter Editura: All Pagini: 344 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Descoperiți Pisicile razboinice IV - Furtuna dintr-o serie de cărți pentru copii a căror popularitate a depășit orice așteptări! „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

  De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidați în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor. Roșcovanul este un fost pisoi de casă care s-a dovedit a fi tare puternic și descurcăreț în sălbăticie. Mai întâi a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului, apoi a devenit războinic sub numele Inimă de Foc, iar în cele din urmă vitejia l-a adus până la poziția de secund în clan.

  Dar Inimă de Foc nu poate sta prea mult liniștit câtă vreme Gheară de Tigru, fostul secund, poate ataca oricând clanul. Și conducătoarea Stea Albastră și-a pierdut încrederea în războinicii clanului după ce Gheară de Tigru s-a dovedit a fi un trădător. Stea Albastră și Inimă de Foc se hotărăsc atunci să pornească spre Pietrele Înalte pentru a se sfătui cu Clanul Stelelor. Dar drumul trece pe teritoriul Clanului Vântului și o patrulă de războinici condusă de Gheară de Nămol le iese amenințător în cale și sunt nevoiți să se întoarcă în tabăra lor.

  Vara sosește cu noi provocări pentru Inimă de Foc. Ucenicul lui, Labă de Nor, face un gest necugetat mergând la oameni după mâncare și este răpit pe loc de aceștia. Dar pericolul abia acum urmează. Canicula devine din ce în ce mai puternică și un incendiu puternic cuprinde pădurea, distrugând tabăra Clanului Tunetului.

  Volumul cuprinde hărți și simboluri din viața pisicilor războinice.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos