Produsul a fost adaugat in cos

  Ultimul oras

  29.99 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-776-172-6 Autor: Blake Crouch Editura: Rao Pagini: 345 Format: 110 x 180 mm

  Descriere

  Bun venit in Wayward Pines, ultimul oras de pe Pamant! Ajuns in idilicul orasel Wayward Pines, agentul secret Ethan Burke descopera o teribila realitate - un secret care e pe cale sa navaleasca prin gardul imprejmuitor, pentru a sterge de pe fata pamantului pana si ultima ramasita fragila de umanitate. Populatia se afla sub controlul unui om nebun si al armatei sale de adepti. In acest oras, oamenilor li se spune cu cine sa se casatoreasca, unde sa locuiasca si unde sa lucreze. Nu exista televizoare, mail, Facebook, Twitter, iPhone sau iPad - oamenii sunt nevoiti sa interactioneze asa cum o faceau in secolul XX: fata in fata. Nu exista niciun fel de conexiune cu lumea exterioara. Copiii sunt invatati ca David Pilcher, creatorul orasului, este Dumnezeu. Nimeni nu are voie sa plece, iar pentru o simpla intrebare poti fi ucis. Va izbuti omenirea sa supravietuiasca? Vor reusi cei cativa oameni din Wayward Pines sa asigure perpetuarea speciei?

  Fragment din roman:

  „Indrepta arma spre aberatia mai mica.
  Ochi. Creatura se rostogoli pe asfalt.
  Mama cu ochi laptosi a creaturii se opri brusc, ghemuindu-se deasupra progeniturii impuscate.
  Scoase un urlet prelung si tragic.
  Ethan elibera tubul cartusului tras.
  Tinti.
  Mama se uita la el, iar Ethan sesiza ura inteligenta si mistuitoare care-i ingusta ochii.
  Ea se ridica pe picioarele din spate si se repezi la el. Caraind infiorator.
  Clic. Pusca era goala.
  Arunca pusca si scoase pistolul, in timp ce se retragea spre Jeep. O dobori pe mama cu doua gloante de calibrul 50, care-i gaurira gatul.
  Erau peste tot acum. El alerga spre Jeep.
  O aberatie inalta de doi metri sari pe capota.
  Ethan trase doua focuri in succesiune rapida in toracele creaturii. Ajunse la portiera soferului cand din spatele masinii se ivi o alta aberatie.
  Ethan o culca la pamant cu un foc tras in cap de la mica distanta - cu o jumatate de secunda inainte ca aberatia sa-si infiga o gheara in beregata lui.
  Se urca la volan. Nu-si amintea ce cheie incercase ultima data, asa ca introduse in contact prima cheie pe care o simti intre degete.
  O aberatie se ivi in spatele ferestrei din plastic din dreptul scaunului pasagerului. O gheara sfasie fereastra si un brat lung si musculos patrunse inauntru.
  Ethan ridica pistolul Desert Eagle din poala si impusca aberatia in fata atunci cand aceasta incerca sa se urce in Jeep. Cheia nu se rasucea in contact.
  In timp ce bajbaia dupa urmatoarea, un gand infiorator ii trecu prin minte - daca masina lui Maggie era de fapt parcata pe cealalta parte a strazii? Sau ceva mai departe, langa bordura? Doar nu trebuia sa o conduca tot timpul.
  „Atunci voi fi mancat de viu in acest Jeep.”
  Un harsait in spatele lui Ethan.
  lntoarse capul. O gheara lunga si neagra sfasia fereastra din plastic din spate a masinii."

   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos