Produsul a fost adaugat in cos
  De la diplomatia traditionala la diplomatia publica

  37.00 Lei

  33.30 Lei

  Economisesti 3.70 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 978-606-26-1438-6 Limba: Romana Autor: Gabriel Micu Editura: Pro Universitaria Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 230 Format: Fizic

  Descriere

  Volumul intitulat De la diplomația tradiționala la diplomația publica abordeaza o tema de actualitate, pe care o dezvolta intr-o serie de autor. Aceasta lucrare evidențiaza evoluțiile pe care diplomația le parcurge in era globalizarii. Utilizand o argumentație complexa, de natura istorica, sociologica și juridica deopotriva, autorul evidențiaza ca diplomatia traditionala si diplomația publica au obiective comune in noul context internațional, deosebindu-se doar prin functiile și natura demersurilor pe care le utilizeaza fiecare.

  In succinta incursiune prin evoluția istorica a conceptului de diplomație, in acest volum se analizeaza modul in care s-a modificat in timp poziționarea actorilor statali și nestatali fata de acest domeniu de activitate, in funcție de evoluția contextului internațional, evidențiindu-se o serie de mutații și nuanțari ale acesteia. Studiul pornește de la nevoia de a soluționa pe cale pașnica diferendele intre state, prin demersuri derulate de un actor statal sau instituțional in mediul internațional, pentru ca sa ajunga sa explice contextul apariției necesitații influențarii opiniei publice, cu scopul de a crea un mediu receptiv pentru obiectivele de politica externa ale unui stat.

  La fel de semnificativ de remarcat este modul in care autorul realizeaza o analiza nu doar comparativa, intre diplomația clasica și cea publica, dar și o identificare a tehnicilor diplomatiei publice, care au cunoscut mutatii importante, evoluand de la persuasiune la construirea de relatii, precum si de la simpla influentare a publicului tinta la convingerea acestuia.

  Noutati

  35.90 Lei

  49.90 Lei

  27.90 Lei

  49.90 Lei

  109.00 Lei

  29.00 Lei

  49.99 Lei

  44.99 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos