Produsul a fost adaugat in cos
  Afaceri cladite sa dureze . Editia a II-a

  45.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-44-00-89-5 Autor: Jim Collins, Jerry I.Porras Editura: Curtea Veche Data aparitie: 2018 Pagini: 576 Format: 145 x 205

  Descriere

  Jim Collins este autor si coautor a sase carti vandute in mai mult de zece milioane de exemplare in intreaga lume. Si-a inceput cariera de cercetator si profesor la Stanford University Graduate School of Business, unde a primit, in 1992, Distinguished Teaching Award. In prezent conduce un laborator de management in Boulder, Colorado, unde preda, desfasoara cercetari si ofera consultanta managerilor de top.

  Jerry I. Porras este Lane Professor Emeritus la Stanford University Graduate School of Business, unde preda disciplina Comportament si Schimbare Organizationala. Cercetarile sale au vizat de-a lungul timpului caracteristicile companiilor vizionare din Statele Unite si Europa, dinamica schimbarilor organizationale planificate si impactul pe termen lung al viziunii organizationale.

  Aceasta este una dintre cele mai influente lucrari contemporane, care a zguduit din temelii lumea managementului. In primii zece ani de la aparitie se vandusera in intreaga lume 3,5 milioane de exemplare. Peste 40 de reeditari si traducerile in 25 de limbi fac din Afaceri cladite sa dureze una dintre cele mai vandute carti de profil din toate timpurile. A detinut statutul de bestseller in America de Nord, Japonia, America de Sud si mai multe tari europene. A ramas vreme de peste 6 ani pe lista de bestselleruri publicata de Business Week. Iar Fortune, Wall Street Journal, Harvard Business Review si Fast Company au prezentat-o ca pe o lucrare de mare interes. Relevanta principiilor universal aplicabile descrise au transformat-o intr-o lucrare clasica in domeniul managementului.

  "In cartea Excelenta in afaceri vorbeam despre transformarea unor rezultate bune in rezultate de exceptie. Insa aici, in Afaceri cladite sa dureze, ne referim la convertirea rezultatelor excelente intr-o companie excelenta durabila."
  -Jim Collins

  Cum de a reusit banda de antreprenori renegati ai lui Masaru Ibuka, dintr-o cladire bombardata din Tokyo, in 1945 - cu o oala prapadita pentru fiert orezul drept produs initial -, sa se transforme in corporatia Sony? Cum de a fost in stare Thomas J. Watson sa transforme mica si nesemnificativa Computing Tabulating Recording Company in cunoscuta IBM?
  Acest bestseller esential pentru orice manager din lume nu prezinta insa numai povesti de succes. Jim Collins si Jerry I. Porras recurg la rigoarea stiintifica pentru a demonstra ca in spatele unor variabile precum "viziune", "tel", "valori" si "misiune" stau perseverenta, capacitatea de a depasi creativ perioadele de criza, dinamismul si dorinta de a construi o companie cu un impact profund, de durata. Cartea este o analiza aplicata a principiilor atemporale care fac diferenta intre companiile cu adevarat mari si cele mediocre.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos