Manuale engleza

   • Produsele 1-3 (din 3)
   • 1
  • Produsele 1-3 (din 3)
  • 1

  Manuale engleza

  Limba engleza este a doua cea mai vorbita limba din lume si a devenit o necesitate incontestabila, atat pentru dezvoltarea profesionala, cat si pentru socializare.

  Invata engleza indiferent de varsta! Librex iti pune la dispozitie o gama ampla de manuale de engleza cu ajutorul carora sa iti dezvolti abilitatea de a comunica cu oricine, de oriunde.

  Manualele de engleza din oferta librariei noastre online sunt in conformitate cu programa scolara si structurate astfel incat sa te ajute sa iti insusesti cunostintele de care ai nevoie pentru a ajunge sa stapanesti aceasta limba.

  Fie ca esti in cautarea unui manual de engleza care sa iti explice etapele istorice ale devenirii umanitatii, care sunt insotite de tiparele lingvistice distincte, fie ca esti in cautarea unui manual de gramatica a limbii engleze – in oferta Librex vei gasi cartile de engleza de care ai nevoie pentru acumularea cunostintelor necesare pentru a stapani aceasta limba la toate cele 4 niveluri: scris, vorbit, citit, ascultat.

  Totodata, in gama Librex vei gasi atat manuale destinate profesorilor de engleza, studentilor lor, cat si tuturor celor atrasi de perspectiva studiului interdisciplinar al limbii engleze. De asemenea, vei gasi si carti de exercitii de gramatica, exercitii de traduceri, cat si exercitii care te vor ajuta sa intelegi, sa surprinzi toate particularitatile gramaticale si sa iti fixezi intelegerea notiunilor prezentate in partea teoretica.

  Consulta oferta completa de manuale pentru limba engleza si comanda tipul de carte de care ai nevoie pentru insusirea notiunilor teoretice si practice, necesare pentru comunicarea in aceasta limba.

    Produsul a fost adaugat in cos