Produsul a fost adaugat in cos
  MARELE PESCAR VOL. 1

  20.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Fictiune ISBN: 9789737363381 Limba: Romana Autor: LLOYD C. DOUGLAS Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0,300 Data aparitie: 2017 Pagini: 320 Colectia: ROMANE CELEBRE Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Lloyd C. Douglas (1877-1951) s-a remarcat ca unul dintre cei mai populari scriitori americani, desi a publicat primul roman dupa implinirea varstei de 50 de ani. Consacrat in memoria cititorilor prin extraordinarul roman Camasa lui Hristos, a reusit performanta de a-si dubla capodopera prin romanul Marele Pescar. Actiunea cartii se desfasoara cu doua decenii inaintea evenimentelor prezentate in romanul care l-a precedat.

  Intre paginile primului volum din Marele pescar il descoperim pe omul Simon din Betsaida, pescar iscusit care, care, ales de Isus pentru a fi unul dintre discipolii sai, porneste pe calea rezervata sufletelor curate. Desi la inceput este mai rezervat si sceptic, Simon ajunge sa vada cine este Iisus cu adevarat, iar di acest motiv primeste numele de Petru, iar Iisus ii marturiseste ca el va fi piatra pe care se va zidi Imparatia lui Dumnezeu.

  Dar pana ca acest lucru sa se implineasca Simon are de trecut incercari grele de natura sufleteasca. El va trebui ca dintr-un simplu pescar sa renasca un temerar urmas al lui Hristos, sa-l urmeze si mai presus de orice sa creada. O carte de o rara finete care te va purta odata cu Simon pe un traseu initiatic si care iti va redescoperi credinta si importanta dragostei fratesti dintre oameni.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos