Produsul a fost adaugat in cos
  MARILE CIVILIZATII

  20.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  Gen: Istorie ISBN: 9789736290344 Limba: Romana Autor: VAHÉ ZARTARIAN Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0,300 Data aparitie: 2003 Pagini: 297 Colectia: CULTURA GENERALA Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Cartea de fata este o chintesenta a vastei panorame a evolutiei umane din ultimele milenii, in cadrul careia sunt prezentate marile civilizatii ale lumii: Occidentul, Islamul, China, India. Sunt trecute in revista credintele pe care se fundamenteaza fiecare dintre aceste entitati si cele mai importante momente din istoria lor.

  De ce nu se inteleg deloc unele pe altele popoarele apartinind unor culturi diferite? Cum se vad pe ele insele si cum ii vad pe ceilalti?

  Raspunsul la aceste intrebari este legat de preceptele lor religioase care ii determina sa actioneze intr-un fel sau altul. Perfectionarea mijloacelor de comunicare a „redus“ considerabil distantele dintre cele mai indepartate zone geografice ale lumii.

  Astazi nimeni nu poate actiona fara ca cineva, undeva, sa nu se simta ofensat. A-l intelege pe celalalt devine o problema vitala. Dezvaluind resorturile ce genereaza gandurile si actiunile oamenilor provenind din diverse spatii culturale, lucrarea permite intelegerea evenimentelor contemporane si anticiparea posibilelor cai de evolutie ale umanitatii.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos