Produsul a fost adaugat in cos
  MATA HARI

  20.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 9789737362643 Gen: Biografii Limba: Romana Autor: ENRIQUE GÓMEZ CARRILLO Editura: Orizonturi Coperta: brosata Greutate: 0.250 Data aparitie: 2015 Pagini: 240 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  La aproape 100 de ani de la moartea celebrei dansatoare, curtezane si spioane, Mata Hari, viata sa continua sa ramana invaluita in mister. Autorul, Enrique Gomez Carrillo, a facut parte din cercul sau de prieteni. Se spune chiar ca acesta ar fi predat-o autoritatilor franceze dupa ce, fara voia ei, a trecut-o granita din Spania in Franta.
  Cariera sa de dansatoare a fost cu adevarat spectauloasa. A sustinut spectacole incendiare ce socau asistenta, dansand complet goala, fapt neobisnuit in acele vremuri. Rand pe rand, i-au cazut victime politicieni si oameni de afaceri renumiti, ba chiar capete incoronate. Nutrea o mare pasiune pentru ofiterii de cariera, ceea ce i-a atras faima de spioana in timpul Primului Razboi Mondial. S-a spus ca era agent dublu al Frantei si Germaniei. Francezii au judecat-o si condamnat-o la moarte. Au existat voci care i-au sustinut nevinovatia, considerand procesul o cale a autoritatilor militare de a-si musamaliza incompetenta.
  Palpitanta poveste a legendarei sale vieti o puteti afla parcurgand paginile acestei carti inedite, pe care nu o veti putea lasa din mana pana la ultima pagina.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos