Produsul a fost adaugat in cos
  Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II

  144.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Limba: Romana ISBN: IMED-017 Autor: Radu Badea Editura: Medicala Coperta: Cartonata Pagini: 460 Format: Fizic

  Descriere

  Tratat de ultrasonografie clinica. Volumul II - Capul si gatul, toracele si mediastinul, ecocargiografie, vasele membrelor

  Prezentare: În volumul de faţă, cel de-al doilea al unui amplu tratat de specialiltate, sunt incluse ultrasonografia gâtului şi capului, toracelui şi mediastinului, ecocardiografia şi ultrasonografia vaselor membrelor.

  Fiecare segment beneficiază de un rapel anatomic, care premerge în mod necesar prezentarea indicaţiilor, tehnicii şi metodologiei examinării, pentru a face cât mai comprehensibilă abordarea problemelor de patologie.

  Fiecare capitol, la rândul său, este ilustrat cu grijă şi generozitate, astfel încât să reflecte cu fidelitate textul. Practic toate ilustraţiile sunt originale.

  Lucrarea, având o remarcabilă valoare ştiinţifică, în care calitatea şi cantitatea informaţiei sunt impresionante, se impune mai ales prin experienţa şi profesionalismul colectivului de autori, care conferă în felul acesta omogenitatea şi exigenţa necesare unei astfel de cărţi.

  Utilitatea ei este indiscutabilă, căci numărul mereu în creştere al ecografiştilor şi aria tot mai largă a recomandării ultrasonografiei fac necesară pregătirea corespunzătoare a utilizatorilor acestei metode, deosebit de accesibilă şi folositoare.

   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos