Produsul a fost adaugat in cos
  Urgentele medico-chirurgicale

  49.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 99 lei

  Gen: Medicina ISBN: 9789733905660 Limba: Romana Subgen: Sanatate Autor: Lucretia Titirca Editura: Medicala Coperta: Brosata Data aparitie: 2018 Pagini: 398 Format: 17 x 24 cm

  Descriere

  Rod al experientei de decenii a autoarei, atat ca asistenta medicala intr-un mare spital judetean, cat si de cadru didactic intr-o scoala tehnica sanitara, lucrarea de fata este o prezentare - sub forma de conspecte - a situatiilor de prima urgenta intalnite in activitatea de zi cu zi a oricarui cadru mediu sanitar. Atunci cand, nefiind prezent medicul, acesta este cel care trebuie sa intervina de urgenta si sa acorde un prim ajutor cat de cat competent. Meritul principal al lucrarii consta in excelenta sistematizare a tematicii vaste a urgentelor medico-chirurgicale, bazata pe o vasta bibliografie, ceea ce usureaza mult studiul miilor de cadre medii care nu au la indemana atata material Si care, iata, prin intermediul acestei carti au acces la un instrument de perfectionare, indispensabil in activitatea lor.

  Cuprins: Urgentele aparatului respirator. Urgentele aparatului cardiovascular. Urgentele abdominale. Urgentele renale Si urologice. Urgentele neurologice. Intoxicatiile acute exogene. Urgentele in pediatrie. Urgentele in obstetrica-ginecologie. Urgentele otorinolaringologice. Urgentele in oftalmologie. Socul. Traumatismele. Urgentele datorate agentilor fizici Si chimici. Primul ajutor in muScatura de Sarpe. Mic dictionar de termeni folositi in lucrare.

  Adresabilitate: Asistenti medicali, cadre medii sanitare, nurse, intregul corp sanitar.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Opinii clienți (1)

  Georgescu Felicia
  Scris în 24 iunie 2021
  Rating:

  ” “

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos