Produsul a fost adaugat in cos
  Frecventa. Puterea vibratiei personale

  30.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 978-606-8080-95-6 Autor: Penney Peirce Editura: Adevar Divin Coperta: brosata Data aparitie: Septembrie 2012 Pagini: 331 Format: 130 x 200

  Descriere

  Stiinta ne-a invatat de mult timp sa nu ne bazam decat pe ceea ce putem vedea si atinge. De aceea, de multe ori noi uitam ca spiritul, gandurile, emotiile si corpul nostru sunt alcatuite din energie. Tot ceea ce exista vibreaza. Mai mult, fiecare om are o vibratie personala care ii spune lumii exterioare cine este el si care il ajuta sa isi modeleze propria realitate.

  In cartea FrecventaPenney Peirce te invata cum sa iti percepi aceasta vibratie personala si cum sa lucrezi in mod intentionat cu ea pentru a-ti transforma viata. Daca vei invata sa iti descoperi „frecventa de baza“  adica vibratia personala cea mai inalta si cea mai naturala, cea care corespunde sufletului tau tu iti vei putea maximiza luciditatea, iti vei minimiza conflictele si vei descoperi in tine noi talente si capacitati.

  Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumina frecventa din ce in ce mai inalta a realitatii terestre te va ajuta sa iti imbunatatesti dramatic relatiile, sa gasesti solutii creatoare pentru problemele cu care te confrunti si sa iti materializezi o viata care contine tot ceea ce iti doresti. Cartea Frecventa te invata cum sa iti gestionezi „starea“ energetica astfel incat sa iti implinesti destinul si sa te bucuri de viata minunata pentru care ai fost creat.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos