Produsul a fost adaugat in cos
  Arta de a negocia

  29.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Negociere ISBN: 9789735066505 Limba: Romana Autor: Herb Cohen Editura: Humanitas Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 252 Format: Fizic

  Descriere

  Cartea Arta de a Negocia, de Herb Cohen, este manualul perfect, ghidul practic pe care te poti baza pentru a deprinde pana la detaliu arta de a negocia.
   
  „Ne dorim o multime de lucruri: faima, libertate, bani, dreptate, statut social, iubire, siguranta si recunoastere din partea celorlalti. Unii oameni stiu mai bine cum sa obtina ceea ce-si doresc. Si dumneavoastra veti deveni unul dintre acestia. De obicei, se presupune ca se bucura de rasplata doar cei talentati, constiinciosi si educati.
  Celor care credeau ca virtutea si munca asidua vor invinge, la final viata le-a dovedit deja contrariul. «Castigatorii» par sa fie oameni care nu numai ca sunt competenti, dar au si abilitatea de a-si «negocia» calea spre atingerea scopului. Ce este negocierea? Este folosirea informatiei si a puterii astfel incat sa modifice comportamentul in cadrul unei «urzeli de tensiune». La o analiza mai atenta a acestei definitii largi, ne dam seama ca de fapt negociem tot timpul, atat in viata personala, cat si in cea profesionala.“ – HERB COHEN

  Herb Cohen, unul dintre cei mai celebri negociatori americani ai ultimelor patru decenii, s-a implicat serios in cateva dintre cele mai dramatice evenimente din lume – de la preluari ilegitime ale puterii in diverse state la negocieri cu teroristi care iau ostatici.
  In timp ce era consilier al presedintilor S. U. A. Carter si Reagan in privinta combaterii terorismului, a participat la negocierile legate de Criza Ostaticilor din Iran sau de Criza din Golf.
  Analizele si punctele sale de vedere asupra unor asemenea evenimente petrecute la cel mai inalt nivel politic au aparut in prestigioase publicatii internationale si el insusi a fost subiectul unor articole in Time sau People.
  Cea mai cunoscuta carte a sa este Arta de a negocia, cu care s-a aflat aproape un an pe lista de best-seller-uri ale lui New York Times si care a fost tradusa deja in 21 de limbi.

  Noutati

  40.50 Lei

  49.50 Lei

  62.10 Lei

  49.50 Lei

  26.10 Lei

  50.00 Lei

  67.41 Lei

  37.90 Lei

  50.00 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos