Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  Consiliere si dezvoltare personala. Manual pentru clasa a V-a
  • - 50%

  32.90 Lei

  16.45 Lei

  Economisesti 16.45 Lei

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Manual ISBN: 9786306526079 Limba: Romana Autor: ANA-MARIA OANCEA DOINA POPESCU Editura: Corint Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 88 Format: Fizic

  Descriere

  Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Structura lectiilor propune un demers centrat pe experientele de viata ale copilului. Acestea sunt valorificate individual prin reflectie si auto-reflectie, dar si in activitati ce implica lucrul in echipa, impreuna cu ceilalti colegi.

  2. Exista o atentie deosebita acordata evaluarii competentelor elevilor, atat din punct de vedere formativ, cat si sumativ. Este incurajata autoevaluarea si sunt propuse modalitati specifice in acest sens. Evaluarea initiala si evaluarea finala ofera posibilitatea surprinderii progresului in autocunoastere si dezvoltare personala.

  3. Fiecare lectie contine o serie de exercitii de tip ice breaking, centrate pe comunicare si cooperare, ca factori facilitatori in atingerea obiectivelor.

  4. Profesorii sunt incurajati sa organizeze si sa desfasoare o serie de proiecte si de evenimente educationale, benefice dezvoltarii personale a elevilor.

  5. Sectiunea Fise pentru portofoliu reprezinta o mini-culegere de exercitii structurate pe domenii tematice, care ofera posibilitatea imbogatirii portofoliului personal al elevilor cu aplicatii variate, suplimentare, ce faciliteaza autocunoasterea. Exista o propunere de Fisa de feedback a profesorului, utila in evidentierea progresului fiecarui elev.

  ANA MARIA OANCEA – psiholog specialist, profesor consilier scolar cu gradul didactic I. Formator de formatori in domeniul consilierii si dezvoltarii personale. Expert in educatie in cadrul unor proiecte nationale si internationale, coautoare de manuale scolare, de ghiduri educationale si de programe scolare din domeniul consilierii.

  POPESCU DOINA – profesor consilier scolar, gradul didactic I, cu experienta de 18 ani in activitatea de consiliere scolara. Expert in proiecte cu finantare europeana, coordonator de proiecte educationale derulate in parteneriat cu diverse institutii. Autor si coautor de lucrari de specialitate si ghiduri educationale.

   

  Produse similare cu "Consiliere si dezvoltare personala. Manual pentru clasa a V-a"

  59.95 Lei

  • - 50%

  144.00 Lei

  • - 50%

  72.00 Lei

  • - 60%
  • Transport
   gratuit

  68.19 Lei

  • - 70%

  69.99 Lei

  128.00 Lei

  96.15 Lei

  • - 50%

  359.00 Lei

  • Transport
   gratuit

  80.00 Lei

  • - 50%

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: