Produsul a fost adaugat in cos
  Limba franceza L2. Manual pentru clasa a V-a

  38.50 Lei

  23.10 Lei

  Economisesti 15.40 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Gen: Manual ISBN: 9786306526017 Limba: Romana Autor: Doina Groza, Gabriela Zota Editura: Corint Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 120 Format: Fizic

  Descriere

  DOINA GROZA – profesor de limba franceza gradul I, coautor de manuale de limba franceza pentru liceu, autor si coautor de culegeri de exercitii, suporturi didactice, coautor al manualului de formare din programul POSDRU, formator national.

  GABRIELA ZOTA – profesor de limba franceza, grad didactic I, la Colegiul National Scoala Centrala, Bucuresti. Profesor abilitat in cadrul examenelor DELF, expert RED, membru in cadrul Corpului de profesori evaluatori pentru examenele si concursurile nationale. A participat la stagii de formare si la proiecte la nivel national si international.

  Cinci motive pentru a alege manualul de limba franceza L2 propus de Grupul Editorial Corint:

  1. Este un manual prietenos, dinamic, adaptat varstei, preocuparilor si universului referential al elevilor de clasa a V-a, astfel incat primul contact cu limba franceza sa fie agreabil si incitant. Elevii sunt condusi de un personaj de varsta lor (Théo, 10-11 ani), plasat in diverse contexte situationale.

  2. Strategia adoptata favorizeaza dozarea armonioasa a metodelor de tip intuitiv cu cele expozitive, ghidate de profesor. Lucrul individual si exercitiile de asimilare si fixare a cunostintelor alterneaza cu secventele de interactivitate, de lucru in grup, insotite de elemente de ludic si umor.

  3. Unitatile sunt clar structurate intr-o succesiune echilibrata de pagini duble, cu o alcatuire similara, ferita insa de monotonie prin elementele de diversitate progresiva introduse gradat. Aceasta permite, inca de la primele lectii, exersarea mecanismelor de invatare ce faciliteaza parcurgerea intregii materii.

  4. Dupa 3-4 unitati de invatare, manualul prevede un bilant ce reia punctual materia parcursa, cu scopul fixarii celor mai importante elemente de lexic si gramatica. Evaluarea finala are in vedere continuturile fundamentale de invatare prevazute de programa si respecta principiile evaluarii de tip DELF.

  5. Manualul digital contine elemente animate, inter­active sau statice care accentueaza, completeaza sau fixeaza continuturile de invatare, oferind pro­fesorilor un instrument pedagogic suplimentar, iar elevilor o modalitate interactiva, amuzanta si stimu­lativa de invatare si de autoevaluare. Activitatile de lectura sunt acompaniate de inregistrare audio.

  Noutati

  44.10 Lei

  58.50 Lei

  49.50 Lei

  26.10 Lei

  35.10 Lei

  58.50 Lei

  62.10 Lei

  40.50 Lei

  49.50 Lei

  62.10 Lei

  49.50 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos