Produsul a fost adaugat in cos
  Limba si literatura romana. Manual pentru clasa a V-a

  43.90 Lei

  26.34 Lei

  Economisesti 17.56 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9786069527580 Gen: Manual Limba: Romana Autor: CRISTIAN MOROIANU (COORDONATOR) PETRU BUCURENCIU MIHAELA DRAGU LUMINIȚA CĂȘUNEANU Editura: Corint Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Format: Fizic

  Descriere

  Cinci motive pentru a alege manualul:

  1. Texte-suport, din literatura romana si din cea universala, atractive si in concordanta cu nivelul de varsta al elevilor.

  2. Activitati de invatare relevante si cu un grad inalt de aplicabilitate in viata cotidiana.

  3. Un parcurs didactic coerent, care il pune pe elev in centrul activitatilor de invatare, asigurand invatarea, aprofundarea si consolidarea.

  4. Activitati complementare utile pentru formarea competentelor prevazute in programa scolara.

  5. Varianta digitala a manualului in care sunt propuse activitati de invatare relevante.

  CRISTIAN MOROIANU (coordonator) - profesor universitar la Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti si cercetator stiintific I, responsabil al Departamentului de lexicografie si etimologie din cadrul Institutului de Lingvistica „Iorgu Iordan – Al. Rosetti” al Academiei Romane. Doctor in filologie, specialist in lexicologie sincronica si diacronica, autor si coordonator de lucrari stiintifice si de dictionare (generale si speciale).

  PETRU BUCURENCIU – profesor de Limba si literatura romana la Scoala Gimnaziala Nr. 8 din Sibiu, gradul didactic I; activitate de formator CNPEE; expert pentru realizarea de resurse educationale deschise in cadrul proiectului CRED; membru in Comisia Centrala a ONLLR, clasele V-VIII; autor de manuale pentru clasele V-VIII si de auxiliare didactice avizate si aprobate.

  MIHAELA DRAGU – profesor de Limba si literatura romana la Scoala Gimnaziala Nr. 9 „Nicolae Orghidan” din Brasov, gradul didactic I; mentor pentru practica pedagogica a studentilor de la Facultatea de Litere, profesor-asociat la Universitatea „Transilvania” Brasov; profesor metodist al ISJ Brasov; formator CCD Brasov si CNPEE; autor de manuale pentru clasele V-VIII si de auxiliare didactice avizate si aprobate.

  LUMINITA CASUNEANU – profesor de Limba si literatura romana la Scoala Gimnaziala Nr. 1 din Suceava, gradul didactic I, doctorand, expert in implementare curriculara cu abilitati TIC, membru in Comisia Nationala de Specialitate, membru in grupurile de lucru pentru elaborarea subiectelor, evaluator, secretar stiintific si vicepresedinte la etapa nationala a numeroase olimpiade si concursuri scolare.

   

  Noutati

  44.10 Lei

  58.50 Lei

  49.50 Lei

  26.10 Lei

  35.10 Lei

  58.50 Lei

  62.10 Lei

  40.50 Lei

  49.50 Lei

  62.10 Lei

  49.50 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos