Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună:

  Pachet Totul depre dragoste. Set 3 carti

  126.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  Limba: Romana Gen: Dezvoltare personala Subgen: Relatii de cuplu Autor: Marius Ghidel Gary Chapman Ovidiu Bojor Maria Timuc Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 527 + 224 + 368 Format: Fizic

  Descriere

  Pachetul Totul despre dragoste contine urmatoarele titluri:

  1. Ce vor femeile? Ce vor barbatii? / Aceasta carte este un dar Divin care va incununa in sufletul fiecarui cititor cel mai inalt sentiment, cel care ne urca pe culmile extazului, ce o data atins, ne desavarseste in Iubire si ne va tine la aceeasi inaltime tot timpul cat ne vom da voie sa fim doar Iubire!

  Nota autorului
  Am reflectat mult daca sa dau tiparului aceasta carte.
  Am facut referire in aceste pagini la noi toti, femei, barbati si copii care din mila lui Dumnezeu vietuim pe acest pamant. Dar in primul rand m-am adresat femeilor pentru ca ele au energie dubla, si de modul cum se comporta ele cu barbatul depinde viata pe pamant si in univers. Adevarul poate fi foarte greu de acceptat, mai cu seama de persoanele mandre, orgolioase si trufase.
  Nu putem invata sa iubim pentru ca nu intelegem. Si nu intelegem pentru ca nu iubim indeajuns, cu adevarat. Iubirea aceea pura, neconditionata, uitam sa o daruim odata cu trecerea copilariei. Ajungem sa ne cream cetati in jur, de pe zidurile carora aruncam cu sageti in cei ce incearca sa ne ajunga la suflet. Ne izolam, ne faurim propria lume in care interpretam totul, impartind totul in bine-rau si urat frumos, pacat nepacat. Ne absolutizam propriile pareri si le facem legi, dupa care ii judecam pe ceilalti. Nimic nu este absolut. Totul este relativ, mai putin Iubirea. 
  Julia R.
  La ce sa ne asteptam de la aceasta noua carte, dupa ce le-am parcurs pe primele 3? Sa ne asteptam sa descoperim o viziune noua, deschizatoare de drumuri si de inimi, sa ne asteptam la un nou Univers al femeii si al barbatului, la o perceptie ideatica a Iubirii dintre un barbat si o femeie sau sa nu ne asteptam la nimic si sa ne lasam surprinsi si exaltati de frumusetea si claritatea la care ne vor supune randurile acestei carti, fara a ne raporta la vreo impartire dupa mintea noastra, nu, nu este nicicum despre minte cartea lui Marius, ci despre suflet si implinirea sufletului prin Iubire.
  Cel mai benefic este sa lasam asteptarile de-o parte si sa curgem cu Iubirea si frumusetea acestor doua fiinte „Barbatul: cea mai elevata dintre creaturi, iar femeia cel mai sublim ideal!”.

  Aceasta carte este despre impletirea Idealurilor, Femeia Ideala, Barbatul Ideal, doua entitati care la origine sunt Cerul si Pamantul, Tronul si altarul, Templul si Sanctuarul. Iar cand impletirea lor devine desavarsita, cununa este purtata de copil, ingerul care o data ce isi face aparitia va conduce barbatul si femeia catre slefuirea care da valoare suprema diamantului.
  In aceasta carte totul este despre a-ti elibera sufletul de sub povara impartirii si a separarii, lasandu-te liber in familia ta sa fii, lasandu-l in aceeasi masura pe celalalt sa fie exact asa cum simte potrivit sa fie, lasand liber si Divinul, sa curga prin fiecare por, dupa cum El considera a fi cel mai indicat. Georgeta Light (Pana)

  2.  Cele cinci limbaje ale iubirii /  Cea mai importanta carte din lume despre comunicarea autentica in relatii!

  CELE CINCI LIMBAJE ALE IUBIRII - Cum sa-i arati partenerului ca esti implicat trup si suflet in relatie!

  Casniciile nefericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, dupa parerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. In experienta sa de peste 30 de ani in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de incurajare, timpul petrecut alaturi de cel drag, cadourile, serviciile si contactul fizic. Cartea le abordeaza pe fiecare in parte, intr-un stil accesibil, din care nu lipseate umorul.

  Cum puteti descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastra? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteti completa, precum si intrebari aplicate, la care puteti medita si raspunde pe larg.

  Desi unii cititori gasesc foarte dificila ideea de a iubi un partener la care nu mai tin — in speranta ca va veni cu timpul si afectiunea — Gary Chapman promite ca rezultatele vor rasplati efortul. „Iubirea este o alegere“, spune  autorul. „Si fiecare partener poate incepe procesul acesta chiar acum.“

  Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

  O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

  3. Aproape totul despre iubire, dragoste si sex / Iubirea si sexul nu sunt „inventii” umane, ci ne sunt date, deja, ne sunt scrise in gene, sunt radacini ale destinului nostru si, in consecinta, nu ne putem sustrage trairii si manifestarii lor. Macar o data in viata fiecare fiinta este atinsa de aripa dulce a lui Cupidon, care face inima sa tresalte si gandul sa alerge necontenit catre un iubit sau o iubita. De-a lungul vietii fiecare om se confrunta cu trezirea si cu manifestarea puternicului instinct sexual, in acelasi timp, prin care viata insasi tresalta, pregatita fiind sa creeze prin noi oameni care duc viata mai departe, sublimand-o, crescand-o, imbunatatind-o. Combinatiile genetice mereu noi perfectioneaza parca trasaturile fiintelor, asa incat oamenii devin in timp mai frumosi, mai armoniosi, poate chiar mai sanatosi, in vreme ce psihologia lor se diversifica si sub impactul educatiei si al trasaturilor dobandite.

  Chiar daca iubirea e in visele fiecarui om de pe Pamant si, se pare, o nevoie fundamentala a sufletului, iar sexualitatea se impune si ea ca nevoie a trupului si a sufletului, faptul ca sunt atat de obisnuite cum ii sunt unui om mainile sau picioarele, nu ne sunt cunoscute in aspectele lor cele mai subtile.
  Sexul este recunoscut ca cel mai puternic instinct al fiintelor vii, vehicul al informatiei care poarta viata. Cu alte cuvinte, ne este scris sa ducem viata mai departe si natura a gasit o cale tulburatoare pentru ca noi sa nu ne putem sustrage acestei „misiuni”: placerea, exprimarea dragostei pentru alta persoana, regasirea de sine, constienta de sine, exprimarea emotiilor frumoase, sublimarea si accesul fiintei in imperiul trairilor sublime. Iubirea, pe de alta parte, a trezit in sufletul omenesc idealuri inalte, cel mai inalt dintre toate fiind setea lui de divin si exprimarea celor mai frumoase trairi in relatia cu tot ce-i viu. Iubirea ne este destin si inca unul atat de maret! Ne este destinat sa cunoastem o multime de forme de iubire si, intr-un fel sau altul, in orice stare a constiintei am fi, nu trecem prin aceasta viata fara sa simtim dulcele ei fior, dulcea ei mangaiere, dulcea ei amaraciune, dulcea ei sfasiere si izbanda ei. Pana si cele mai primitive constiinte au parte de alintul dragostei, pana si prin ele curge ambrozia luminii ei, pana si frunzele, si florile, si animalele, pe care le credeam inferioare noua, se manifesta cu iubire in diferite imprejurari, anulandu-ne superioritatea si ingamfarea.
  Iubirea face dintr-un caine o fiinta sensibila, care vegheaza pe mormantul stapanului sau si nu mai pleaca de acolo pana ce moare el insusi. Exista un film celebru, „Cainele” se numeste: ar trebui sa-l vedeti si sa stiti ca acel caine exista in nenumarate exemplare in lumea aceasta. Ar fi bine sa observam ca animalele, pasarile, plantele, florile, toate fiintele vii manifesta iubirea, sensibilitatea si frumusetea launtrica, unele dintre ele mai presus de ceea ce poate omul sa imagineze. Iubirea ne face si pe noi sa fim oamenii care n-am stiut vreodata ca am putea fi, sa ne dedicam total lui Dumnezeu, sa ne dedicam complet altei fiinte, sa ne sacrificam pe noi insine pentru un copil, pentru o femeie sau pentru un barbat, pentru un parinte sau pentru un prieten. Iubirea, aceasta energie care curge subtil prin fiintele vii, se iveste in interiorul nostru ca bucurie de a privi o floare, de a o ingriji, de a o alina, ca putere de a admira frumusetile naturii, ca dragoste pentru copii, ca bucurie de a crea, ca inteligenta, ca intelepciune, ca forta creatoare si, mai ales, ca emotie profunda, care leaga barbatul de femeie si femeia de barbat.
  Ce este aceasta putere miraculoasa care ia atatea chipuri in interiorul nostru si ne face s-o manifestam fara sa fim constienti macar ca asta facem, dar sa gustam trairea ce ne parvine prin ea? Cum se poate ca ceva ce nu se vede si nu se poate atinge prin nici un simt fizic sa aiba atata putere incat sa se manifeste prin toate simturile, prin corp, prin suflet, prin minte, prin tot ce suntem noi si, daca nu-i simtim prezenta, daca n-o mai percepem si nu ne mai inunda launtric cum se face ca ne simtim fara viata? Nu cumva iubirea e mult mai mult decat am stiut, decat am inteles, nu cumva n-o intelegem tocmai pentru ca ne este prea aproape, in trup, in sange, in suflet, in adancurile fiintei, in aspiratii si-n sperante, in vise si-n nadejde? Fiinta umana sufera de un fel de „sindrom al obisnuitului, un sindrom al familiarului”, pe care Iisus l-a ilustrat prin parabola in care ne spune ca „nimeni nu-i profet in tara lui”. Asta inseamna ca avem o dificultate innascuta de a percepe extraordinarul/divinul din „apropiere”, iar iubirea si sexualitatea ne sunt atat de apropiate, sunt atat de profund scrise in noi incat tocmai de aceea nu le recunoastem esenta divina. Parfumul iubirii si al sexualitatii, coborat din ceruri, ne invaluie si ne dezvaluie, se dezvaluie, in acelasi timp, la limita dintre constienta si inconstienta noastra si de aceea le pretuim la limita, chiar daca le cautam cu indaratnicie si cu insistenta.
  Ceva ne scapa in legatura cu aceste energii fantastice, iar acest ceva pare a fi tocmai esenta divina pe care n-o putem surprinde mai mult decat intre clipe si-n clipe, ceva ne face sa le banalizam si sa le dam, ori sa le „vindem” pentru siguranta si confort, pentru bani, pentru pozitii sociale, pentru diferite motivatii omenesti, sa punem toate acestea mai presus de gratia si binecuvantarea de a le trai la cel mai inalt nivel posibil. Si-n privinta iubirii si a sexualitatii Egoul omenesc isi revendica puterea, poate mai ales aici lupta lui cu Dumnezeu e mai cutremuratoare: mintea separa iubirea de sex si-n acest fel omul pare sa ramana prizonier al voluptatii, al seductiei si al simturilor apropiate de trup, impiedicand sau surpand astfel patrunderea energiei divine si a constientei in planurile fizice. Iubirea nu e un discurs omenesc, cat mai degraba unul divin, o energie care curge si se imprima in fiecare celula, ne umple si ne acopera cu trena ei de lumina, dar nu fara a o chema, a o accepta si a o visa, nu fara a-i spune „da”, nu fara a ne abandona ei. Rezistenta omului la iubire e mai puternica decat el insusi stie, dar consecinta ei este materializata in suferinta, esec, in azvarlirea lui printre relatii nesemnificative sau in unele nefericite, in exacerbarea miturilor seductiei si ale sexualitatii la intamplare si, in esenta, in perpetuarea inconstientei umane, care ne tine captivi si ne impiedica evolutia spirituala.
  Despre unele dintre aspectele tainice ale iubirii si ale sexualitatii puteti citi in cartea de fata, despre relatia dintre corp, emotii si ganduri, despre necesitatea de a invata iubirea si a readuce in obisnuinta perceptiei relatia fireasca dintre iubire si sex. Academicianul Ovidiu Bojor va poarta prin imperiul istoriei plantelor, ele însele „fiinte vii”, prietene ale oamenilor si vindecatoare ale unora dintre cele mai sensibile parti ale fiintei: trupul sau, adica partea prin care se manifesta spiritul, sufletul si mintea omului. Veti gasi aici indicii si remedii, retete si solutii pentru disfunctiile sexuale, precum impotenta, frigiditatea, ejacularea precoce sau alte boli ale organelor genitale (si nu doar ale lor), precum si referinte despre psihologia, spiritualitatea si sensibilitatea umana. Veti cunoaste mai bine plantele, deopotriva afrodiziace si anafrodiziace, pe cele care nu trebuie consumate sau pe cele care trebuie consumate cu chibzuinta, caci „doctorul divin” le-a conceput pe multe dintre ele ca medicamente, prevazand – parca – posibilitatea ca omul a se abata de la legile divine prin necunoastere, neintelegere, inconstienta si cine mai stie prin ce alte mijloace. Solutiile, remediile, retetele, elixirele si informatiile despre plante si actiunea lor vindecatoare sunt documentate stiintific si la fel este documentat capitolul semnat tot de acad. Ovidiu Bojor despre „Fiziologia si psihologia vietii sexuale”. Perspectiva spirituala, semnata de mine, este mai degraba rodul „observatiei” facuta prin prisma experientei spirituale, a cautarilor in domeniul spiritual si al perceptiei subiective. Avem aici o pledoarie pentru iubire si pentru refacerea legaturii firesti intre iubire si sexualitate, a carei pierdere a creat un om atasat excesiv de lumea materiala si de voluptatile ei. Sigur ca istoria consemneaza biblioteci intregi care s-au scris despre iubire si sexualitate, dar asta nu inseamna ca avem o cunoastere absoluta in privinta acestor aspecte tulburatoare ale fiintei, ba as indrazni sa spun – bazandu-ma pe intuitie – ca lumea va cunoaste taine incredibile ale iubirii si ale sexualitatii in viitor, cand ele vor fi cercetate cu adevarat chiar in mediul in care se intampla: viata oamenilor care le traiesc. Mediul natural este un laborator unic, in el se petrec experientele cu intreaga sinceritate, in el totul se desfasoara dincolo de planuri si strategii, dincolo de Eul nostru adesea, si de aceea cred ca, doar studiind iubirea si sexualitatea in mediul lor, le vom intelege la alt nivel si vom putea inspira generatiile viitoare sa se ridice mai mult si mai puternic din corporalitate si inocenta sau teribilism in esenta divina a energiilor care perpetueaza viata, o sprijina si-o motiveaza.
  Fie sa va gasiti leacul fizic, sufletesc sau spiritual si iubirea sa va fie calauza si traire!
  Cu iubire pentru dumneavoastra,
  Maria Timuc

  Produse similare cu "Pachet Totul depre dragoste. Set 3 carti"

  Recomandate pentru tine

  276.80 Lei

  • - 20%
  • Transport
   gratuit

  63.00 Lei

  • - 65%
  • Transport
   gratuit

  78.00 Lei

  • - 50%

  59.00 Lei

  54.75 Lei

  • - 75%

  227.30 Lei

  • Transport
   gratuit

  139.30 Lei

  126.40 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos

  Cumpărate frecvent împreună: