Parenting

   • Produsele 1-1 (din 1)
   • 1
  • Produsele 1-1 (din 1)
  • 1

  Carti parenting care iti vor fi de ajutor 

  Venirea unui copil pe lume poate fi un moment mult asteptat si dorit, insa vine la pachet si cu o multitudine de sarcini si responsabilitati. De aceea, daca sunteti proaspat parinti, este posibil sa va simtiti coplesiti si depasiti de situatie. In cazul in care aveti nevoie de anumite sfaturi, va recomandam sa apelati la carti pareting. Gama Librex de carti parenting sunt alese special astfel incat dumneavoastra sa stiti cum sa faceti fata si celor mai grele momente si sa stiti cum sa gestionati situatiile dificile. 

  Cui i se potrivesc carti de parenting? 

  Recomandam carti de parenting atat noilor parinti, cat si celorlalti cu copii prescolari sau adolescenti. In functie de varsta copilului, parintii se confrunta cu diferite situatii, de la criza adolescentei, pana la cum sa gestioneze anumite lucruri din primii ani de viata ai celor mici. De aceea, aceste carti de parenting vin in ajutorul lor, pentru a face fata cu brio, dar mai ales, pentru a fi informati corect si a afla lucruri noi.

  Cele mai bune carti de parenting le gasesti la Librex 

  Gama de carti despre parenting este una larga si de aceea, trebuie sa stiti exact ce cautati si ce carte parenting vi se potriveste. La Librex va oferim cele mai bune carti de parenting, titluri celebre si renumite ale scriitorilor recunoscuti la nivel international, cat si national.

  Te invitam sa faci cunostinta cu gama noastra de carti despre parenting si sa le alegi pe cele care ti se potrivesc.

    Produsul a fost adaugat in cos