Produsul a fost adaugat in cos
  Rusia, o ecuatie complicata

  Pret special

  49.95 Lei

  44.96 Lei

  Economisesti 4.99 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 99 lei

  Gen: Politica ISBN: 9789734689316 Limba: Romana Autor: Armand Gosu Editura: Polirom Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 336 Format: Fizic

  Descriere

  „Indiferent de (re)sentimentele noastre fata de Rusia, aceasta uriasa entitate statala ne insoteste istoria moderna, ca o inexorabila umbra geopolitica. Avem deci toate motivele pentru a cauta sa descifram ce se petrece cu adevarat pe marea scena euroasiatica din vecinatatea Romaniei euroatlantice. Profesorul Armand Gosu se dovedeste cel mai competent ghid spre «complicata ecuatie» a Federatiei Ruse din secolul XXI. El nu este un expert improvizat, ci un istoric profesionist si un intelectual public format in scoala jurnalistica de la BBC, asadar impregnat de valorile libertatii. Volumul de fata include interviurile acordate de Armand Gosu dupa anexarea peninsulei Crimeea si declansarea conflictului hibrid din estul Ucrainei, urmate de tensiunile tot mai acute dintre Kremlin si puterile occidentale.
  Incursiunile in culisele puterii lui Vladimir Putin ii ofera cititorului panorama plina de nuante, paradoxuri si simulacre a unui regim autocratic unic in felul sau. Analizele lui Armand Gosu sunt articulate elegant si se inspira din monitorizarea directa a evenimentelor, ceea ce ne permite sa traversam nevatamati labirintul slav intins intre Sankt-Petersburg si Vladivostok.” (Teodor Baconschi)

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos