Produsul a fost adaugat in cos

  De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda?

  - 20% Reducere

  23.99 Lei

  29.99 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9789736698514 Autor: Allan Pease, Barbara Pease Editura: Curtea Veche Format: 13 x 20 cm, 340 de pagini

  Descriere

  Nu-i asa, doamnelor, ca aproape in fiecare zi va suparati pentru ca partenerul dumneavoastra, care pare sa nu aiba alta treaba decat sa priveasca la televizor in timpul liber, nu va raspunde la intrebari?

  Nu-i asa, domnilor, ca aproape zilnic sunteti agasati de palavrageala "fara sens" a partenerei dumneavoastra?

  Autorii acestei carti si-au propus sa prezinte unui public larg motivele pentru care barbatii si femeile gandesc diferit si ce este de facut in aceasta privinta.

  Uimitoarea lor carte porneste de la prezentarea ultimelor descoperiri in domeniile cercetarii asupra creierului, biologiei evolutioniste, geneticii, psihologiei si schimbarilor sociale.

  Rezultatul este o privire revelatoare, uneori socanta asupra teritoriului de lupta trasat intre sexe. Si poate mai important pentru fiecare dintre noi, cartea ne arata cum putem impaca diferentele de gandire dintre barbati si femei. Odata ce veti invata secretele celuilalt, nu veti mai cadea niciodata in capcana reprosurilor si a mustrarilor de constiinta.

  Allan Pease, australian de origine, este cel mai celebru specialist din lume in limbajul trupului. Sfaturile sale pe tema Imaginii publice sunt apreciate de oameni din cele mai diferite domenii, de la directori executivi la politicieni, prezentatori de televiziune si vedete rock. Programul sau audio si video de instruire este inclus in numeroase cursuri de pregatire pentru afaceri. Allan Pease este si un autor recunoscut datorita lucrarilor sale, care se inscriu printre cele mai bine vindute carti din lumea intreaga; dintre ele face parte si Limbajul trupului, care s-a vandut in mai multe milioane de exemplare si a fost tradusa in 32 de limbi (inclusiv in limba romana).

  O alta lucrare aparuta in limba romana (la editura Curtea Veche) este Intrebarile sint, de fapt, raspunsuri.

  Barbara Pease, sotia lui Allan, face parte din conducerea organizatiei Pease Training International, care produce filme si organizeaza cursuri de instruire si seminarii pentru afaceri si agentii guvernamentale. Este autoarea best-seller-ului international Memory Language si tine conferinte despre comportament si ingrijire.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos