Produsul a fost adaugat in cos
  Islamul - introducere in doctrinele esoterice

  18.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 5948417060062 Gen: Religie Limba: Romana Subgen: Islam Autor: Titus Burckhardt Editura: Herald Coperta: brosata Data aparitie: 2004 Pagini: 189 Colectia: LOGOS Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Intr-o perioada in care tonul il dadeau existentialismul si psihanaliza, Titus Burckhardt se face interpretul acelei autentice philosophia perennis care se exprima in platonism, Vedanta, sufism, taoism si in alte invataturi esoterice si sapientiale. In lucrarile sale, el se prezinta a fi unul din cei mai subtili interpreti ai adevarului universal in domeniul metafizicii, precum si in cel al cosmologiei si artei traditionale.

  Doctrinele esoterice ale Islamului reprezinta principalul expozeu metafizic al lui Burckhardt, care completeaza in mod stralucit opera lui Schuon. Printr-o serie de definitii lucide si sobre, autorul precizeaza care este natura esoterismului in general, apoi cerceteaza temeiurile doctrinare ale esoterismului islamic (sau sufismul), si incheie cu o admirabila descriere a "alchimiei spirituale" sau a caii contemplative ce duce la realizarea interioara.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos