Produsul a fost adaugat in cos
  Părintele Arsenie - Omul îmbrăcat în haină de in si îngerul cu cădelnita de aur

  190.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9738800649 Editura: Charisma

  Descriere

  VIAŢA LUI IISUS

  ŞI

  CARTEA VIEŢII NOASTRE

  A-I scrie o carte, chiar bună, a rămas şi rămâne o neputinţă; pentru că Iisus e singurul om care nu şi-a dezminţitniciodată obârşia divină. Iar a scrie o „Viaţă” a lui Dumnezeu, nici a îndrăzninu se poate. Singura „carte” pe care o scriem – şi o scriem şi fără să vrem – ecartea vieţii noastre, cu care mergem înaintea Lui. Şi mergem nu odată, lasfârşitul vieţii, ci în fiecare zi şi în tot ceasul, pentru că El e atotprezentşi în categoriile vieţii noastre.

  El ne face corectura, întrucât noi Îi scriem viaţa Luiîn viaţa noastră, dar nu destul de bine; de aceea, peste planurile şi dorinţelenoastre, care merg ca o linie înainte, El coboară câte o linie de-a curmezişul,însemnând o cruce a vieţii, iar noi îi zicem răscruce. Căci „În El trăim, nemişcăm şi suntem” (Fapte 17,28).

  Ştergerea greşelilor ne obligă la întârzierea înviaţă; – nu putem intra fiecum în Împărăţia luminii – ne-ar arde. De aceeatrebuie să ne răbdăm şi pe noi înşine, nu numai pe alţii, aşa cum suntem, darstrigându-L dintru adâncuri de conştiinţă, până când Lumina – Iubirea –Desăvârşirea, ne va face „cu vremea” asemenea ei.

  Uneori strigătul acesta al continuităţii deconştiinţă, în atotprezenţa lui Dumnezeu, nu capătă nici un răspuns toată viaţa.Deşi e o răbdare mântuitoare, o mucenicie, dar ne izbăveşte viaţa de orice felde iluzie. Dar izbăvirea vieţii de iluzie e ridicarea ei, a vieţii, la fiinţă,– singura Fiinţă, Fiinţa Întrupată în Iisus (ό ών).

  Acesta este începutul şi sfârşitul cărţii vieţiinoastre, pe care ne-am legat s-oscriem împreună.

  S. 3,X,1985.

  Sinaia, Părintele Arsenie

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos