Produsul a fost adaugat in cos
  Beneficiile uleiurilor esentiale

  45.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Sanatate ISBN: 978-606-029-062-9 Limba: Romana Subgen: Terapii Alternative Autor: Alexandra Hlade, Larisa Bangs Editura: Creator Coperta: brosata Data aparitie: 2019 Pagini: 166 Format: Fizic

  Descriere

  Fragment din carte:

  "Uleiurile esentiale sunt dragostea lui Dumnezeu manifestata in molecule, spunea omul de stiinta David Stewart, Ph.D., D.N.M., in cartea sa, The Chemistry of Essential Oils Made Simple.

  Uleiurile esentiale sunt lichide volatile extrase din coaja fructelor, din scoarta copacilor, din flori, radacini, seminte, tufe. Uleiurile esentiale sunt esenta plantei. Atunci cand tu rupi o crenguta de menta, acea planta nu moare, ci se regenereaza.

  Frumusetea uleiurilor esentiale este ca niciodata nu vei gasi doua loturi la fel, pentru ca natura nu poate fi patentata si un an este mai secetos, altul, mai ploios. Imi aduc aminte de prima mea tufa de cimbru, care mirosea foarte frumos de departe. In al doilea an, trebuia sa-mi bag  nasul in tufa ca sa simt mirosul de cimbru, a fost un an foarte ploios planta se pune in distilator.

  Uleiurile esentiale sunt obtinute prin procesul de distilare: planta se incarca intr-un distilator si aburul este redirectionat sub ea. Pe masura ce aburul se ridica prin plante, uleiul esential este eliberat si se vaporizeaza cu aburul, dupa care sunt redirectionati impreuna spre o zona de racire. De acolo, uleiul esential si apa florala picura intr-un vas de sticla in care se colecteaza. Pentru ca uleiul este mai usor decat apa, acesta pluteste la suprafata, de unde este colectat."

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos