Produsul a fost adaugat in cos

  Vinovat de iubire

  16.00 Lei

  Produs momentan indisponibil

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 9789736699931 Autor: Adrian Paunescu Editura: Curtea Veche Data aparitie: 2010 Pagini: 192

  Descriere

   

  Vinovat de iubire e povestea a doi barbati ce împartasesc un destin comun. Andrei Ionescu, actor si poet renumit, e supus în sanatoriul doctorului Ionescu unei terapii prin somn, considerându-se (si fiind considerat de medicul sau) „bolnav de iubire“.

  Intâmplarile prezentului narativ, fragmentate de o retea alambicata de divagatii eseistice, flash-backuri si pagini de jurnal, sunt plasate în preajma Craciunului din 1989, înainte de izbucnirea Revolutiei. Situatia din tara e apasatoare, saracia e generalizata, Securitatea vegheaza, implacabila, si singurul refugiu din fata fricii si a nebuniei pare a fi acest sanatoriu izolat în munti, undeva, lânga Brasov.

  Principala problema a pacientului Andrei Ionescu pare a fi un complex de vinovatie – acesta se simte „vinovat de iubire“ si raspunzator pentru toate femeile pe care le-a iubit în viata lui. O parte din jurnalul sau înfatiseaza relatiile trecute, cu detalii care variaza de la scene intime la pagini introspective, în care barbatul îsi analizeaza sentimentele, începând din adolescenta pâna la deplina sa maturitate. Relatia dintre medic si pacient va cunoaste o evolutie dramatica – pe masura ce doctorul va deveni tot mai interesat si mai dependent de biografia pacientului, pe care o va absorbi ca si cum ar fi a sa. în final, pacientul se va dovedi tot mai nemilos si mai manipulator, devenind calaul medicului ce-l îngrijeste.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos