Produsul a fost adaugat in cos
  SA INTRAM PE FRECVENTA UNIVERSULUI

  - 20% Reducere

  12.00 Lei

  15.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 9786066390361 Autor: DAVID THOMAS Editura: For You Data aparitie: 2014 Pagini: 208

  Descriere

  Esti iubit neconditionat, sprijinit neconditionat, in orice alegere pe care ai face‑o. Astfel, daca alegi sa crezi ca esti separat si alegi sa traiesti experienta ideii de separare, Tot Ceea Ce Este, sau creatia, nu poate decat sa te sprijine in aceasta si sa‑ti dea mai multe ocazii de a consolida ceea ce spui ca este alegerea ta. Asadar, depinde cu adevarat numai de tine, ca sa vezi de ce alegi acele lucruri si sa‑ti schimbi convingerile care fac sa para, dintr‑un motiv oarecare, ca este o alegere logica – cand, de fapt, s‑ar putea sa nu‑ti serveasca.

  Acesta este inceputul unei carti extrem de interesante, care tocmai a fost publicata de Editura For You. Ea a fost scrisa de David Thomas si cuprinde scrierile a sase autori care fac channeling, adica, persoane care au capacitatea de a prelua informatii de la entitati din alte dimensiuni, care comunica lucruri importante pentru omenire. Editura For You a trimis si trimite prin Newsletter mai multe astfel de texte, primite de Lauren Gorgo, Lee Carroll, Geoffrey Hope si multi altii (cartile lui Tobias au fost publicate cu aproape zece ani in urma si au avut foarte mult succes.)

  Sigur ca nu toata lumea crede in aceste comunicari, dar este o problema de alegere personala. Din pacate, exista unii care nu sunt autentici si spun tot felul de „bazaconii“.O sa intrebati de unde putem sti daca ceea ce citim este autentic. Singurul raspuns pe care il pot da est ca „se simte“. Exista in noi un simt caruia, daca ii dam atentie, nu ne pacaleste niciodata. De cate ori nu ni se intampla sa ascultam ce spune cineva de langa noi si sa ne dam seama ca sunt minciuni sau manipulari? Totul e sa ne ascultam sufletul. El nu ne minte niciodata. Cea care ne pacaleste este mintea/mentalul si nu e deloc greu sa ne dam seama care e adevarul.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos