Produsul a fost adaugat in cos
  Ghid pentru prevenirea cancerului

  19.90 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-587-411-4 Autor: Ian Olver, Fred Stephens Editura: All Pagini: 120 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Lucrarea de față cuprinde informații medicale utile și ușor accesibile publicului larg despre prevenirea cancerului. Toate datele se bazează pe cele mai bune dovezi disponibile și au o importanță covârșitoare în zilele noastre. Pentru că sunt prezentate de specialiști oncologi care au o vastă experiență în cercetarea și tratarea cancerului avansat, cititorii pot fi siguri de acuratețea lor.

  Incidența cancerului este în creștere, deoarece din ce în ce mai mulți oameni trăiesc până la o vârstă la care cancerul poate apărea. Dar screeningul populației pentru forme mai răspândite permite identificarea din timp a bolii, când poate fi vindecată. Mai mult decât atât, rata mortalității a început să scadă acolo unde sunt disponibile tratamente mai eficiente.

  De asemenea, se cunosc tot mai multe informații despre cauzele cancerului. Această carte prezintă în mod concis toate problemele-cheie în prevenirea bolii. Publicul larg are acum acces neîngrădit la date medicale extrem de utile, însoțite de schițe și diagrame explicative. Cancerul reprezintă, de fapt, peste 200 de boli diferite, întrucât fiecare organ sau țesut din corp poate da naștere unui tip propriu de cancer. Deși toate cancerele au aceeași problemă fundamentală, și anume celulele care se dezvoltă necontrolat, sunt diferite între ele.

  Acestea sunt cauzate de expunerea la diferiți agenți cancerigeni din mediu sau de unele defecte genetice moștenite și pot crește cu viteze diferite. Informațiile sunt prezentate în funcție de factorul de risc și de tipul de cancer, permițând cititorului să parcurgă conținutul în funcție de domeniul de interes.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos