Produsul a fost adaugat in cos
  Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice

  40.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Sanatate ISBN: 9786068758633 Limba: Romana Autor: dr. Joseph Mercola Editura: Atman Coperta: brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 381 Format: 13 x 20 cm

  Descriere

  Am lucrat timp de trei ani la aceasta carte si au fost multi oameni care au ajutat la imbunatatirea capacitatii mele de a sintetiza multele si complexele informatii tehnice, astfel incat ele sa fie usor de inteles si sa pot sa va ofer in final un adevarat ghid practic.
   
  Cartea trateaza urmatoarele aspecte:
  Ce sunt mai exact campurile electromagnetice si modul in care functioneaza acestea;
  Cum dovedeste stiinta periculozitatea campurilor electromagnetice, precum si modul in care companiile si agentiile guvernamentale au conspirat – si continua sa conspire – pentru a pastra ascunse aceste informatii stiintifice;
  Modul exact in care campurile electromagnetice dauneaza corpului nostru;
  Cum putem repara deteriorarile care s-au realizat deja in trupurile noastre;
  Cum sa reducem expunerea propriilor persoane la campurile electromagnetice si cum sa reducem riscul producerii altor afectari fiziologice in viitor.
   
  Nu afirm ca trebuie eliminata toata tehnologia utila. Spun doar ca dumneavostra impreuna cu cei apropiati, educati si informati fiind, ati beneficia mult prin masurile pe care le-ati putea lua pentru a va reduce expunerea la radiatiile generate de cele mai noi dezvoltari tehnologice. Am scris aceasta carte pentru a va ajuta sa faceti exact asta.

   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos