Produsul a fost adaugat in cos
  Arhivista Wasp

  34.90 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 199 lei

  ISBN: 978-606-793-031-3 Autor: Nicole Kornher-Stace Editura: Leda Pagini: 302 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Sarcina lui Wasp e simpla. Sa vaneze stafii. Si in fiecare an trebuie sa lupte ca sa ramana Arhivista. Singura si disperata, face o intelegere cu stafia unui supersoldat. Va merge cu el in lumea lui subpamanteana pentru a cauta stafia demult pierduta a partenerei sale, iar in schimb va afla mai multe decat orice Arhivista dinaintea ei despre lumea lui preapocaliptica. Si sunt multe lucruri de stiut. In definitiv, Arhivistele sunt insemnate dinainte de nastere, menite sa faca munca sacra a unei zeite. Sunt alese. Sunt speciale. Sau cel putin asa li se spune de patru sute de ani.

  Arhivista Wasp se teme ca nu ea este cea aleasa, ca nu va supravietui calatoriei in lumea subpamanteana, ca viata violenta de care a scapat era poate mai buna decat locul spre care se indreapta.
  Dar nu exista decat o singura modalitate de a afla.

  Fragment din roman:

  “Diferitele Arhiviste isi adaugasera la insemnarile de teren propriile banuieli, dar pana nu prindea cineva o stafie care sa poata vorbi, ramaneau doar banuieli. Exista chiar si o lista, tocita si patata de mainile nenumaratelor Arhiviste, cu intrebari care trebuie puse unei stafii, in cazul in care va fi gasita vreodata o stafie care sa poata raspunde. Numele exemplarului. Varsta exemplarului. Descrierea mediului inconjurator in timpul vietii exemplarului. Descrierea vietii, familiei, prietenilor, dusmanilor exemplarului. Recunoaste exemplarul alte stafii? Cum hotaraste exemplarul unde sa apara in lumea vie? De unde vine cand apare? Unde se duce? Cate obiecte gasite in Moloz poate identifica exemplarul? Lumea a disparut in timpul vietii exemplarului? Locul si felul in care a murit exemplarul. Felul in care a disparut lumea, daca este cunoscut, cat mai detaliat.
  Wasp nu era mai aproape decat predecesoarele sale sa completeze vreunul dintre raspunsuri. Din cate isi dadea ea seama, mortii care vorbeau cu cei vii erau ceva de domeniul povestilor. Baiatul Hoitar furisandu-se jos din stele ca sa-i inspaimante pe visatori si sa le dea un an de insomnie, sau Rostuitoarea dandu-le oamenilor sfaturi care ar fi putut, sau nu, sa le aduca moartea.
  Dar ea era Arhivista si era treaba ei sa obtina acele raspunsuri sau sa moara incercand sa le obtina.
  Netrebnica ce esti, ar fi spus preotul lui Catchkeep. Nenorocita ce esti. De ce te mai tinem? N-aduci mangaiere nimanui. Nu esti in stare nici sa -ti descurci incalceala din par.
  - Ma tineti, bombani Wasp, lovind crengile cazute, pentru ca niciunul dintre voi nu ma poate ucide.
  Trecusera multi ani din vremea cand o inspaimanta Dealul Executiei, desi azi perspectiva de a-l urca aproape ca era de-ajuns s-o faca sa se intoarca in loc si s-o trimita acasa.”

  Noutati

  41.25 Lei

  41.65 Lei

  41.65 Lei

  56.05 Lei

  75.05 Lei

  26.90 Lei

  49.99 Lei

  41.30 Lei

  35.00 Lei

  30.10 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos