Produsul a fost adaugat in cos
  Suntem sanatosi la minte?

  29.90 Lei

  23.92 Lei

  Economisesti 5.98 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Antropologie ISBN: 978-973-50-7576-7 Limba: Romana Autor: Radu Teodorescu, Catalina Dumitrescu, Daniel David, Ioana Scoruș, Eugen Hriscu, Vlad Stroescu Editura: Humanitas Coperta: Brosata Data aparitie: 2022 Pagini: 152 Format: Fizic

  Descriere

  Dupa mai bine de-un secol de la fondarea primului laborator de psihologie experimentala, stiinta psihologiei a facut descoperiri extraordinare, ce au imbunatatit viata a milioane de oameni: forme de terapie bazate pe dovezi clinice ale eficientei, legaturi incontestabile intre minte si trup, cauze ale unor patologii care l-au scos pe bolnavul psihic din sfera misterului si a discriminarii, permitandu-i accesul la tratament medical, integrare in societate si acceptare.

  De ce, atunci, continua sa dainuie in Romania reticenta fata de serviciile de sanatate mintala? De ce se teme suferindul psihic sa apeleze la ajutorul psihiatrului, al psihologului si al psihoterapeutului chiar si atunci cand durerea este mult prea mare ca sa fie gestionata pe cont propriu? De ce este atat de depasit sistemul public de sanatate mintala si de ce unii specialisti cad prada prejudecatilor sau resemnarii?

  Reunind perspective diferite, experiente complexe de formare, apoi practica de cabinet, spital, clinica, sala de curs etc., sase specialisti romani in domeniile psihologiei si psihiatriei propun sase abordari pentru transformarea sanatatii mintale intr-o prioritate si la noi, aducandu-ne, prin dragostea de om si de meserie pe care o exprima fiecare autor, alinare si speranta.

  Alte carti aparute la Editura Humanitas:

  O istorie genetica (incompleta) a romanilor

  Valul negru

  Miezul inimii

  Noutati

  179.99 Lei

  36.90 Lei

  49.96 Lei

  69.69 Lei

  37.35 Lei

  51.30 Lei

  40.50 Lei

  37.80 Lei

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos