Produsul a fost adaugat in cos
  Adevarata fata a Mariei Magdalena

  40.00 Lei

  Economisesti -40.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9786069651285 Gen: Spiritualitate Limba: Romana Autor: Meggan Watterson Editura: Prestige Coperta: Brosata Data aparitie: 2020 Pagini: 256 Colectia: Angel Connection Format: Fizic

  Descriere

  „Aceasta carte este o capodopera. Nicio alta carte nu m-a incantat si nu m-a trezit intr-o asemenea masura de peste 10 ani”. (Glennon Doyle, cel mai bine vandut autor al cartii „Razboinicii iubirii” si cel mai bine clasat autor, in cadrul publicatiei New York Times, fondatorul Organizatiei „Together Rising” [Ne ridicam impreuna]).

  Evanghelia Mariei Magdalena ne dezvaluie o poveste diferita, fata de cea pe care o cunoastem si pe care o numim crestinism. Meggan Watterson, teolog pregatit la Harvard, ne conduce prin Evanghelia Mariei, verset dupa verset, in care scoate la lumina puternicele invataturi pe care le contine. Este o Evanghelie la fel de veche si de autentica, asa cum sunt si cele din Biblia crestina, ingropata adanc in desertul egiptean, dupa un edict din secolul al IV-lea, care hotara ca toate copiile sale sa fie distruse. Din fericire, cativa calugari rebeli au fost destul de intelepti, incat sa refuze si, gratie curajului lor si a gandirii lor spirituale, omenirea detine cateva manuscrise, dupa singura Evanghelie, scrisa in numele unei singure femei: Evanghelia Mariei Magdalena. Cartea de fata dezvaluie o iubire radicala, ce sta la baza povestii, cunoscuta in crestinism. Evanghelia aceasta spune ca nu suntem pacatosi; ca nu ar trebui sa ne simtim rusinati sau nedemni, doar pentru ca suntem umani. De fapt, scopul nostru este acela de a fi pe de-a-ntregul umani, de a fi „o adevarata fiinta umana“ - ceea ce inseamna o fiinta care si-a amintit ca, da, suntem un ego complicat si limitat, dar, totodata, avem si un suflet nelimitat. Astfel ca tot ce ne ramane de facut este sa privim in interiorul nostru (din nou si din nou); sa meditam, precum Maria Magdalena, asa cum ne povatuieste Evanghelia ei, incat sa putem vedea dincolo de egoul vietilor noastre marunte, sa putem vedea ceea ce este mai real, mai durabil, mai infinit, toate regasindu-se in interiorul nostru. Cu o claritate usturatoare, Watterson ne explica de ce si cum a ajuns Maria Magdalena sa fie caracterizata drept o prostituata penitenta, descriindu-ne, succint si clar, din punct de vedere istoric si teologic, cine era, cu adevarat, Maria, in cadrul „miscarii timpurii“ dedicate lui Hristos. Autoarea ne impartaseste, de asemenea, felul in care descoperirea Evan gheliei Mariei i-a permis sa practice si sa experimen teze o iubire care nu se termina niciodata, o iubire care transforma totul.


   MEGGAN WATTERSON  - este autoarea cartilor REVEAL, The Sutras of Unspeakable Joy si The Divine Feminine Oracle, dar si coautoarea volumului How to Love Yourself (and Sometimes Other People). Este teolog feminist, cu master in studii teologice, la Harvard Divinity School, si Master in Divinitate, la Inion Theological Seminary, Columbia University. Meggan administreaza REDLADIES - o comunitate a iubirii esentiale, care ii permite sa predice despre sfinte, despre mistici, despre guru si despre femei care ne inspira si ne invata sa traim in serviciul iubirii. Conduce tabere si ateliere, pe tema feminismului divin, a Mariei Magdalena si a meditatiei asupra graiului sufletului. Despre activitatea autoarei s-a scris, printre altele, in The New York Times, in Forbes, in The Huttington Post si in Marie Claire. Locuieste cu fiul ei, suflet drag, si cu pestisorul lui de aur, jucaus, Bob.
   

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos