Produsul a fost adaugat in cos
  Atingerea cuantica. Supraincarcarea. Tehnici avansate de Atingere Cuantica

  33.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 978-606-8080-36-9 Autor: Alain Herriott Editura: Adevar Divin Pagini: 288 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Supraincarcarea: Tehnici avansate de Atingere Cuantica este un manual practic avansat, bazat pe cursul de „Supraincarcare“ prin Atingerea Cuantica, ce ii invata pe adeptii Atingerii Cuantice cum sa isi amplifice rapid eficacitatea sedintelor de vindecare si cum sa obtina rezultate mai bune pe termen lung.

  Alain Herriott, autorul si primul instructor al cursului de Supraincarcare, prezinta aceste metode noi intr-o maniera pas cu pas, usor de inteles si de aplicat, care ii permite cititorului sa invete cum sa-si echilibreze sistemul fiziologic, cum sa-si dezvolte capacitatea de perceptie si cum sa-si ajute mai usor semenii. Tehnicile descrise in aceasta carte pot rezolva cele mai variate probleme fizice si emotionale, cum ar fi fibromialgia, dezechilibrele structurale, depresia, problemele legate de greutate si tot felul de dureri. DomnulHerriott a predat aceste tehnici mai multor mii de studenti ai cursului sau de Supraincarcare, pe care il preda la nivel national si international. Datorita experientei acumulate, el preda aceste informatii intr-o maniera plina de compasiune, foarte precisa, dar si extrem de usor de inteles.

  De mai bine de 30 de ani, Alain s-a implicat cu pasiune si cu devotament artelor vindecarii. El a declarat: „De cand am descoperit Atingerea Cuantica, consider ca am descoperit cea mai puternica metoda de vindecare disponibila pe pamant la ora actuala“. Aceasta descoperire i-a stimulat si mai mult dorinta de a duce mai departe dezvoltarea tehnicilor de Atingere Cuantica. Dupa ce a devenit partenerul lui Richard Gordon (fondatorul Atingerii Cuantice), el a devenit primul inovator si instructor al tehnicilor avansate de Atingere Cuantica. De atunci, a antrenat doar trei alti instructori specializati in aceste tehnici avansate si a devenit un maestru extrem de reputat la nivel national si international. La ora actuala, continua sa creeze noi tehnici de Atingere Cuantica impreuna cu sotia sa, instructoarea Jody Herriott. Cei doi predau si alte doua cursuri avansate in afara de cele de Supraincarcare, intitulate: „Transformarea Esentei“, nivelele I si II.

  Titluri de la acelasi autor

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos