Produsul a fost adaugat in cos
  Atingerea cuantica. Transformarea esentei

  30.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8080-15-4 Autor: Alain Herriott, Jody Herriott Editura: Adevar Divin Coperta: brosata Data aparitie: Martie 2010 Pagini: 344 Format: 130 x 200

  Descriere

  Instructorii avansati de Atingere Cuantica Alain si Jody Herriott ne prezinta in aceasta carte tehnicile de Transformare a Esentei, o ramura a Atingerii Cuantice. Este o viziune complet noua referitoare la vindecarea cu ajutorul energiei, la meditatie si la crearea realitatii. Cartea te invata pas cu pas cum poti descoperi fluxurile energetice care trec prin tine sau prin clientii tai, astfel incat sa poti avea un acces direct la esenta problemelor de care suferi (sau de care sufera clientii tai). Ea te invata cum sa iti creezi acea stare beatifica de liniste interioara absolut necesara pentru a-ti ajuta corpul sa isi realinieze oasele, sa isi reduca stresul si sa se vindece pe toate nivelele sale. Alain si Jody au studiat si au dezvoltat aceste tehnici de vindecare de-a lungul multor ani, predandu-le multor mii de cursanti in domeniul Atingerii Cuantice, deopotriva din Statele Unite si din strainatate. In acest manual, ei isi prezinta stilurile complementare de a preda, invatandu-te cum sa lucrezi cu energia si cum sa iti ridici constiinta pe un nivel superior. Uimitoare prin rezultatele obtinute, Transformarea Esentei iti permite inclusiv sa iti experimentezi adevarata esenta, cel care esti cu adevarat, deopotriva la nivel emotional, spiritual si fizic.

  Alain si Jody au studiat si au practicat artele vindecarii timp de mai bine de 30 de ani. Dupa ani de studii si practica a tehnicilor de baza ale Atingerii Cuantice si a tehnicilor de Supraincarcare, ei si-au creat propria viziune asupra vindecarii cu ajutorul energiei: Transformarea Esentei I si II. La ora actuala, Alain si Jody calatoresc pretutindeni in Statele Unite si in strainatate, predand cursuri si tinand seminarii de Transformarea Esentei I si II. Jody are si un cabinet de acupunctura in Ashland, Oregon, unde ofera consultatii atunci cand nu calatoreste. La randul lui, Alain are un cabinet de vindecare cu ajutorul energiei. Amandoi sunt profund pasionati de ceea ce fac si continua in timpul liber sa isi dezvolte tehnicile de Transformare a Esentei.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos