Produsul a fost adaugat in cos
  Cheia Sincronicitatii

  59.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8420-41-7 Autor: David Wilcock Editura: Adevar Divin Coperta: brosata Data aparitie: Iunie 2014 Pagini: 449 Format: 165x235

  Descriere

  Investigatii revelatoare asupra campului constiintei a stat pe lista de bestselleruri ale ziarelor New York Times, Wall Street Journal si USA Today. Cartea descrie stiinta ascunsa si profetiile pierdute ce ne pot ajuta sa intelegem mai bine lumea in care traim. In noua sa carte, Cheia sincronicitatii, David Wilcock ne prezinta o investigatie incredibila a factorilor care stau la baza acestei noi intelegeri a manierei in care functioneaza Universul, oferindu-ne dovezi ca tot ceea ce exista in viata noastra nu numai ca este interconectat, dar influenteaza inclusiv restul lumii.

  Prin folosirea istoriei, astrologiei si teoriei sincronicitatii, dar si a unor concepte precum fractali, geometrie spirituala, fizica cuantica si alte aspecte ale cercetarii de ultima ora, Wilcock dovedeste ca exista o arhitectura ascunsa a timpului care calauzeste indivizii si natiunile catre iluminare de-a lungul unui sistem pe care Joseph Campbell il numeste Calatoria Eroului.. Evenimentele istorice se petrec in cicluri repetitive socant de precise. Daca vom intelege si vom identifica legile ascunse care guverneaza destinul indivizilor si natiunilor prin intermediul „sincronicitatilor“ aparent intamplatoare, vom descoperi un tipar remarcabil care ne va ajuta sa ne traim mai armonios viata in aceasta lume nesigura si generatoare de confuzie.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Opinii clienți (1)

  Ramona V.
  Scris în 13 noiembrie 2016
  Rating:

  ” “

  a cumparat acest produs în 28 octombrie 2016

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos