Produsul a fost adaugat in cos
  Edgar Cayce: Memoria spirituala a materiei

  32.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8545-20-2 Gen: Spiritualitate Limba: Romana Autor: Dorothee Koechlin de Bizemont Editura: Prestige Coperta: brosata Data aparitie: 2016 Pagini: 296 Colectia: Tot adevarul Format: Fizic

  Descriere

  Dar energia este purtatoare de informatie, care se transmite, se stocheaza. Si poarta in ea memoria. Iar memoria permite gandirea, actiunea, creatia...

  Nu exista prezent viu, nici viitor fara memorie. Si nu exista materie fara aceasta memorie misterioasa pe care o stocheaza in ea fiecare particula a lumii vii.
  Ea este esenta insasi a ceea ce Cayce numeste „fortele creatoare”, iar fizica cuantica, „fortele de interactiune”. Acestea sunt chiar sursa vietii. Memoria spirituala a materiei este o constiinta vie, acea scanteie de putere infinita din inima materiei si din fiecare dintre noi.
  Atunci, inseamna ca ne este permisa orice speranta, ca toate miracolele sunt posibile! Edgar Cayce explica acest lucru in termeni clari si raspicati, cu optimismul sau nedezmintit, uimindu-l pe cititor cu profunda sa clarviziune: memoria este un alt nume al lui Dumnezeu!

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos