Produsul a fost adaugat in cos
  MAGIA VIETILOR TRECUTE

  - 30% Reducere

  21.00 Lei

  30.00 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 85 lei

  ISBN: 786066390613 Autor: ATASHA FYFE Editura: For You Data aparitie: 2015 Pagini: 292

  Descriere

  Iata o carte cu subiect inedit: rolul benefic al amintirilor pozitive din vietile trecute in vindecarea noastră.

  Cartea se numeste Magia vieţilor trecute.

  Descoperă puterile de vindecare ale amintirilor pozitive din vieţile trecute şi este scrisă de o specialistă în regresii, Atasha Fyfe.

  n practica sa de specialist în regresiile în vieţile trecute, Atasha Fyfe a descoperit importanţa amintirilor pozitive din vieţile anterioare şi rolul esenţial pe care-l joacă ele în rezolvarea problemelor şi în îmbunătăţirea vieţilor oamenilor. Autoarea a descoperit că amintirile pozitive din vieţile trecute vindecă la fel de mult şi sunt la fel de utile ca şi experienţele dificile – pe care se axează, de obicei, terapia tradiţională.

  Având loc pe fundalul unor timpuri şi culturi foarte diferite, regresiile relatate în Magia vieţilor trecute, sunt atât cronici fascinante ale cărării sufletului, cât şi poveşti spectaculoase despre istoria secretă, vechea cunoaştere şi despre puteri de mult uitate. Ele includ mesaje de la îngeri şi ghizi spirituali şi amintiri din lumile dintre vieţi.

  Cu sfaturi utile şi exerciţii uşoare, care să te ajute să îţi accesezi propriile amintiri din vieţile anterioare magice, Magia vieţilor trecute îţi va arăta posibilităţi noi şi captivante, care au aşteptat dintotdeauna în adevărata istorie a sufletului tău, pentru a fi descoperite.

  Este o carte benefică pentru cei ce caută rezolvarea unor probleme din această viaţă care sunt inexplicabile prin conceptele minţii raţionale şi o lectură fascinantă pentru toţi ceilalţi.

   

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos