Produsul a fost adaugat in cos

  Pilula Buddha. Meditatie, yoga si schimbare personala

  - 20% Reducere

  28.00 Lei

  35.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8566-83-2 Autor: Miguel Farias, Catherine Wikholm Editura: Lifestyle Pagini: 288 Format: 130 x 200 mm

  Descriere

  Milioane de oameni mediteaza zilnic, dar pot practicile meditative sa ne faca mai buni?

  In cartea Pilula Buddha, autorii pun meditatia si mindfulness-ul sub microscop. Separand adevarul de fictiune, ei ne dezvaluie ce ne spun cercetarile stiintifice, inclusiv studiul inovator privind efectele practicarii yoga si a meditatiei in randul detinutilor, despre beneficiile si limitarile acestor tehnici. Subliniindu-le potentialul, autorii atentioneaza asupra consecintelor neasteptate pe care le pot avea aceste practici, afirmand ca pacea sufleteasca si fericirea s-ar putea sa nu fie intotdeauna rezultatul final.

  Oferind o examinare captivanta a investigatiilor privind meditatia transcendentala, Farias si Wikholm realizeaza impreuna o poveste unica despre stiinta si amagirile schimbarii personale.

  Dr. Miguel Farias a facut munca de pionierat in studierea efectelor spiritualitatii in ceea ce priveste alinarea durerii si a beneficiilor aduse de yoga si meditatie detinutilor din inchisori. In prezent, conduce Grupul pentru Creier, Credinta si Comportament de la Centrul de Cercetari in Psihologie, Comportament si Realizare de la Universitatea din Coventry.

  Dr. Catherine Wikholm a studiat filosofia si teologia la Colegiul St Peter de la Universitatea Oxford inainte de a obtine masteratul in Psihologie criminalistica. Impreuna cu Miguel Farias a lucrat la un studiu de cercetare in care s-au analizat efectele psihologice ale yoga si meditatiei in randul detinutilor.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos