Produsul a fost adaugat in cos
  Profetiile lui Edgar Cayce

  Pret special

  55.00 Lei

  49.50 Lei

  Economisesti 5.50 Lei

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Transport gratuit pentru comenzi peste 149 lei

  ISBN: 9786069651742 Gen: Spiritualitate Limba: Romana Autor: Dorothee Koechlin de Bizemont Editura: Prestige Coperta: Brosata Data aparitie: 2021 Pagini: 336 Colectia: Tot adevarul Format: Fizic

  Descriere

  Cayce a fost un deschizator de drumuri nu indeajuns de bine cunoscut.

  La inceputul secolului, Cayce a vorbit de energia atomica, de Platon (inca nedescoperit), de televiziune, de glandele endocrine (a caror importanta era atunci subestimata), de raza laser, de aure etc. 

  ,,Edgar Cayce profetul", astfel este numit in SUA.

  In  limbajul lui misterios, poetic, cand apocaliptic, cand malitios, el a prezis multe evenimente: asasinarea presedintelui Kennedy, persecutia evreilor de catre Hitler si infiintarea statului Israel, descoperirea laserului, utilizarea energiei atomice, Razboiul din Golf...

  Si mai uimitor, profetiile lui se potrivesc perfect cu cele ale marilor mistici si clarvazatori europeni: Nostradamus, Maestrul Philippe din Lyon, Kerizinen, San Damiano... Cum sa nu fim impresionati de aceasta concordanta?

  Profetiile nu sunt facute ca sa creeze o panica nesanatoasa, ci ca sa invite la reflectie si la gasirea caii spre Pace.

  Dorothee Koechlin de Bizemont a lucrat mai multi ani la Fundatia Edgar Cayce, in SUA. Dupa  o lunga perioada in care a practicat jurnalismul medical, specializata in medicina si psihologia holistice (medicina naturala si traditionala si ca astrolog), a devenit specialista franceza in Edgar Cayce.

  Cine a fost Edgar Cayce?
  American, originar din Kentucky, nascut in 1877 si mort in 1945, opera lui este considerabila. Ea se compune din aproximativ 14 256 de ,,lecturi": consultatii si analize date in timpul unui fel de somn foarte special, inrudit cu transa mediumnica. In cursul acestor sedinte zilnice, el raspundea la intrebarile pe care i le puneau pacientii sai si diferitele persoane venite sa-l consulte. 
  Majoritatea ,,lecturilor" au un caracter medical si psihologic (in jur de opt mii); celelalte se refera la probleme istorice, stiintifice, esoterice, arheologice, politice, economice, sociale... Ele pot fi consultate la Fundatia Cayce (ARE) din Virginia Beach, statul Virginia (SUA).
  Nu toate ,,lecturile" au fost publicate, nici in engleza, nici in alte limbi. Am tradus unele in franceza, care inca nu au aparut in nicio publicatie.
  La ora actuala, in Statele Unite, toti scriitorii stiintifici si personalitati apartinand miscarii de gandire numita New Age (care nu este o miscare structurata, ci o tendinta) il cunosc pe Cayce si au studiat dosarele sale. Cercetarile profesorului Ian Stevenson despre reincarnare la Universitatea din Charlotteville, lucrarile lui Charles Berlitz, previziunile lui Jeanne Dixon, ale lui Arthur Ford, cartile scrise de Jess Stearn, de William Fix despre arheologie, de Jeffrey Goodman despre geologie il citeaza si sunt inspirate de el.

  Abia acum incepem sa ne dam seama ca a fost nu numai un mare vindecator, ci si un mare profet.
  In Europa, a fost pana de curand foarte putin cunoscut. Nu vreau sa spun ca ne-ar fi ,,indispensabil", in masura in care noi, europenii, avem o invatatura bogata, perfect comparabila, oferita de multe mari spirite inspirate.

  Fara a vrea sau a putea sa le citez pe toate, ii voi aminti, in Franta, pe maestrul Philippe din Lyon, Allan Kardec, Marthe Robin, Mihail Aivanov, Suzanne Max-Getting, scrisorile lui Pierre, cele ale lui Roland de Jouvenel si Georges Morrannier. Paracelsus, Rudolf Steiner, Anne-Chaterine Emmerich, Durkheim in tarile de limba germana.

  Grupul de la Findhorn, Cyril Scott, Helena Petrovna Blavatsky, fondatoarea Societatii Teosofice, mesajele lui Christopher Tristram, in Anglia, si toti autorii mai mult sau mai putin legati de Spiritualist Association din Belgrave Square. In Italia poate fi semnalata o multime de ganditori si de mistici, atat de numerosi incat nu pot sa citez pe toata lumea1; in sfarsit, in Danemarca, scoala spirituala Borup. 
  Toate personalitatile pe care le citez au un punct comun: munca lor pentru eliberarea omului si pregatirea lui pentru un Nou Ev.
  Totusi, in ciuda acestei bogatii inepuizabile a Europei, m-am straduit sa-l fac cunoscut pe americanul Cayce. Am muncit in acest scop din toate puterile timp de douazeci de ani, deoarece consider ca Edgar Cayce aduce o limpezire foarte interesanta, o sinteza foarte clara a traditiei esoterice si a stiintei secolului XX. El aduce, as zice, o filosofie care lamureste celelalte invataturi. Am ezitat sa folosesc cuvantul ,,filosofie", pentru ca suna pedant. Am facut doisprezece ani de studii universitare si am fost dezgustata de cuvintele sforaitoare ale intelectualilor nostri. Aceasta imi da dreptul sa scriu in mod familiar, pentru ca oamenii obisnuiti, cititorul de baza sa ma poata intelege. Am fost ziarista mult prea multi ani ca sa nu inteleg ca, in mod cert, comunicarea este precum circulatia sangelui in venele noastre: e vitala!

  Nu avem dreptul sa nu transmitem ceea ce am primit. Am primit mult de la Cayce si as vrea cu bucurie sa-l fac cunoscut tuturor.

  CUPRINS

  INTRODUCERE
  Cine a fost Edgar Cayce?      11
  Gandirea profetica a lui Cayce      13
  Un exemplu de ,,lectura" facuta de Cayce. 
  Dosarele akashice      17

  I. PROFETIILE GEOFIZICE
  Catastrofele nu sunt niciodata obligatorii      26
  Rasturnarea axei polilor      46
  Cele trei zile de intuneric      57
  O noua schema climatica      72
  Marile furtuni si potopul      81
  Pamantul se cutremura, marea se umfla, 
  solul se prabuseste      93
  Trezirea vulcanilor    111

  II. PROFETIILE GEOPOLITICE
  Criza economica si financiara 
  de la sfarsitul secolului    124
  Foamete in lumea intreaga    140
  Epidemii si poluare    154
  Profetii mincinosi    168
  Extraterestrii: porumbei sau soimi    175
  Razboiul civil    191
  Razboiul mondial    223
  Distrugerea marilor orase    251
  Marele Monarh    260
  III. ERA VARSATORULUI
  Noua ordine a lucrurilor    270
  Pacea universala    274
  Religia universala    288
  Intoarcerea lui Hristos cosmic     295
  Antihrist si Armageddon    306

  ANEXA    313
  BIBLIOGRAFIE    332

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos