Produsul a fost adaugat in cos
  Reiki - O metoda practica

  - 75% Reducere

  9.75 Lei

  39.00 Lei

  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  Gen: Spiritualitate ISBN: 9786068309903 Limba: Romana Autor: Mihai Albu Editura: Lifestyle Coperta: brosata Format: Fizic

  Descriere

  Cartea Reiki: o metoda practica este scrisa de Mihai Albu si se focalizeaza pe aplicatiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, asa cum este predat in cadrul Scolii de Reiki®, si cuprinde:

  - un index al modurilor in care se poate aplica Reiki in anumite situatii, completat cu utilizarea Reiki in viata de zi cu zi;
  - indicatiile de dieta oferite de catre Hawayo Takata;
  - explicarea detaliata, pe planurile fizic si subtil, a fiecarei pozitii de palme, cu sugestii pentru autotratament si pentru tratamentul altei persoane;
  - aplicarea altor fatete ale acestui sistem: modalitati de aplicare si exersare a Principiilor Reiki, explicarea detaliata a ideogramei Reiki etc.

  Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este intregita de interviurile cu maestrii initiati direct de Sensei Takata precum si cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.

  Pentru a inlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse intrebari si aspecte de urmarit in acest proces, precum si un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki si lamurirea anumitor „legende urbane“ legate de Reiki intregesc aceasta lucrare.

  Cartea se adreseaza atat publicului larg (persoane interesate sa-si faca o idee despre Reiki Traditional sau care cauta un practicant sau un profesor de Reiki), precum si practicantilor de Reiki de orice nivel (de la incepatori la profesori, de la cei care practica Reiki doar in cadru privat, in familie, pana la cei care ofera sesiuni de Reiki publicului larg).

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos