Produsul a fost adaugat in cos
  Trecerea vrajitorilor. Calatoria unei femei

  30.00 Lei

  Produs momentan indisponibil
  Transport gratuit

  Comanda prin telefon: 0723.193.019

  Comanda prin telefon:

  0723.193.019

  ISBN: 978-606-8420-85-1 Autor: Taisha Abelar Editura: Adevar Divin Coperta: brosata Data aparitie: Mai 2015 Pagini: 296 Format: 130 x 200

  Descriere

  O poveste adevarata despre initierea unei femei intr-o realitate diferita, aflata dincolo de limitele vietii de zi cu zi.

  In urma cu aproximativ douazeci de ani, antropologul Carlos Castaneda a siderat milioane de cititori descriindu-si – sub tutela unui brujo indian yaqui Don Juan – initierea intr-o realitate alternativa. De aceasta data, Taisha Abelar, care a fost initiata de catre femeile din grupul lui Don Juan, isi povesteste propria „traversare“, in aceasta carte absolut captivanta.

  In timpul unei calatorii in Mexic, Abelar intra in legatura cu un grup de vrajitori si incepe un proces riguros de pregatire fizica si mentala, in urma caruia sa fie capabila sa depaseasca limitele perceptiei obisnuite. Trecerea vrajitorilor detaliaza acest proces, transmitandu-ne o imagine cat se poate de practica a responsabilitatilor si pericolelor cu care se confrunta o vrajitoare. Relatarea acaparatoare a lui Abelar este nepretuita prin calitatile ei de „manual de vrajitorie“, de studiu de antropologie si de opera plina de provocari din sfera spiritualitatii feminine.

  Lasa un review

  Campurile marcate cu asterix sunt obligatorii.

  Stocul pentru acest produs este epuizat.

  Daca doriti sa va anuntam cand revine in stoc introduceti adresa dumneavoastra de email.

    Produsul a fost adaugat in cos